Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Θλιβερή η Ακρονεοδεξιά στροφή του πρώην Κεντροδεξιού Τύπου…


Σε σκοτεινές και εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος μας γυρίζουν μέρα τη μέρα τα αντιδημοκρατικά πρωτοσέλιδα των πρώην Κεντροδεξιών και πλέον Ακρονεοδεξιών Εφημερίδων.
Σε πλήρη ταύτιση και συμπόρευση με τη νεοφασιστική καμαρίλα των ψυχωτικών σαμαροσυμβούλων -που οδηγούν τη ΝΔ σε πρωτόγνωρη ιστορικά απαξίωση- οι δύο ιστορικές Εφημερίδες -«ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»- θυμίζουν… άλλες μαύρες εποχές… Τότε που η Δημοκρατία ήταν στο απόσπασμα και κάθε ελεύθερη φωνή καταπνίγονταν κάτω από τη μπότα του παρακράτους...
Απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά και αναχρονιστικά τα σημερινά πρωτοσέλιδα που αντιμετωπίζουν τους... εκλεγμένους Βουλευτές-Αντιπροσώπους του Λαού (και όχι των κομμάτων!) ως «πιόνια» και «αχυρανθρώπους» της εκάστοτε κομματικής ηγεσίας! Που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον πυρήνα της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Τα παραθέτουμε προς χλεύη και αποδοκιμασία από κάθε πραγματικά Φιλελεύθερο και Δημοκρατικό Πολίτη της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις, για να σταματήσει τη νεοφασιστική εκτροπή της ΝΔ, που -υποτίθεται- είναι μέλος του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :