Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Mε έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια άδικα, λόγω Siemens»

«Από το 2008 ήμουν υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση Siemens. «Διαφώνησα με την τακτική να αποχωρήσει η ΝΔ από τη συζήτηση της πρότασης για εξεταστική», πρόσθεσε σύμφωνα με βουλευτές η κ. Μπακογιάννη «όμως ήμασταν μια πολιτική ομάδα και δεν διαφοροποιήθηκα».

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, όμως έχει ταλαιπωρηθεί από ............

......... ανακριβή δημοσιεύματα. «'Εχω δεχθεί λάσπη, με κρέμασαν στα μανταλάκια», είπε χαρακτηριστικά.
Διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Siemens είχε πληρώσει το γάμο του γιου της λέγοντας μάλιστα ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για ένα Κρητικό, να του πουν ότι δεν πλήρωσε το γάμο του παιδιού του».
Για την υπόθεση του περιβόητου τηλεγραφήματος από την πρεσβεία της Ουρουγουάης σχετικά με τις κινήσεις του Καραβέλα, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι έχει διερευνήσει το θέμα, γιατί την ενδιαφέρει και διαπίστωσε ότι η υπόθεση δεν κρίθηκε από την καθυστέρηση στο ΥΠΕΞ αφού «μήνες πριν, οι αρχές γνώριζαν τη δράση του Καραβέλα».
Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι ήταν συμμαθήτρια με το Μιχάλη Χριστοφοράκο και είχαν κοινωνικές επαφές αά τίποτα περισσότερο.
Όταν ρωτήθηκε «γιατί πιστεύετε ότι η Siemens δε βγαίνει να πει πού πήγαν τα λεφτά;», απάντησε: «θα αργήσουμε ίσως αλλά μπορούμε να βρούμε τη διαδρομή του μαύρου χρήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :