Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη του Europa League

Τα ποδοσφαιρικά βλέμματα όλης της Ευρώπης θα είναι στραμμένα την Πέμπτη στο κατάμεστο από 20 χιλιάδες φιλάθλους, «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο Άρης υποδέχεται την κάτοχο του UEFA Europa League και του Ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης. .............


..............Στο παιχνίδι, που αρχίζει στις 20.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι δύο αντίπαλοι θα έχουν αρκετές απουσίες, αφού ο Κούπερ δεν υπολογίζει στους Κάλβο, Τσεσνάουσκις, Τόχα, Νέτο, Τσέζαρεκ και Ναφτί, ενώ ο Κίκε Φλόρες δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Κουν Αγουέρο, αλλά και τον Τσέχο Ουϊφαλούσι.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Μπριζ, με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 να σας προσφέρει τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, στην εκπομπή Europa League LIVE τα μεσάνυκτα της Πέμπτης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίθεται να χρησιμοποιήσει το Βασίλη Κουτσιανικούλη στο αρχικό σχήμα, ενώ ο «δικέφαλος» θα έχει τη συμπαράσταση 1.200 φίλων του.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 περιλαμβάνει και τον αγώνα της ΑΕΚ με την κροατική Χάιντουκ, τον οποίο και θα σας μεταδώσει την Πέμπτη στις 10.05 το βράδυ. Οι εργασίες στο χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου ολοκληρώθηκαν κι έτσι η Ένωση επιστρέφει στην έδρα της. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάκο και Γεωργέα, ενώ Μπλάνκο και Σκόκο φέρεται να απορρίπτουν τις προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου που τους έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :