Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

«Ντορα go home» και άλλες ευγενικές παραινέσεις από πράκτορες, φάκτορες και λοιπές νεοδεξιές δυνάμεις …..

Τί δουλειά έχει η Ντόρα σε ένα φασιστικό σύστημα παραπληροφόρησης που την βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Οι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με το πως θα ξεμπλέξει ο ψυχασθενικός αρχηγισμός του Μεγαντώνη (επιτέλους η Ελλάδα απέκτησε ηγέτη) από την παρουσία της Ντόρας. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανικανότητα του Αρχηγού να συνθέσει και να αναλύσει την πολιτική πραγματικότητα, άρα όσοι βάζουν δύσκολα, καλύτερα να «go home» και ακόμα πιο πέρα. Οι επικοινωνιακές δυνάμεις στήριξης του Αρχηγού, αυτοί που μοίραζαν τα λεφτά του ελληνικού λαού σε «τρελαντώνηδες» και είναι περήφανοι επ’ αυτού, δείχνουν την πραγματική διάσταση του προβλήματός τους, που δεν είναι άλλο από την παρουσία της Ντόρας στο «κόμμα τους»! Να το πάρουν το «κόμμα τους» και να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Και σε τρελλαντώνηδες να το μοιράσουν λίγο μας ενδιαφέρει. Εμείς δεν θα βοηθήσουμε στην μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο δεξιό φρενοκομείο, ούτε σε μια απέραντη γιορτή της 25ης Μαρτίου, όπου θα εκφωνούνται σε όλες τις πλατείες των χωριών ποιματάκια που αρέσουν στους ψυχάκηδες που έχει μαζέψει ο Αρχηγός τριγύρω του!
Ακολουθεί απάνθισμα ευγενικών παραινέσεων από τις εθνικά υπερήφανες νεοδεξιές δυνάμεις του τόπου: ....

........
«Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι σε όλα τα σκάνδαλα μπλεγμένη. Αν διώξει τη Ντορα ο Σαμαράς ίσως να υπάρξει μια καινούρια αρχή».
«Έλα κοπελάρα μου! Βγες δήλωσέ το απόψε! Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι αύριο να σε δούμε διαγραμμένη!» Η υπομονή έχει και τα όρια της…
«Στο καλό και να μας γράφεις. ….Ο Μητσοτάκης προλαβαίνει τώρα για Πρόεδρος Δημοκρατίας;;»
Σοφία μου, δεν εκφράζει κανένα υγιώς σκεπτόμενο πολίτη αυτής της κατακαημένης χώρας. Μόνο τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα (που άφησε να φύγει στο εξωτερικό), τον Γιωργάκη, τον Καρατζαφέρη, την Νίκη Τζαβέλλα και λοιπούς συγγενείς στη Γερμανία και ΗΠΑ».
«Ημέρα Ανεξαρτησίας!!! Η νδ εισέρχεται σε νέα πορεία απαλλαγμένη από ντορες μητσοδρακουλες …Αν προχωρήσει και δυναμικά με 10 επιπλέον διαγραφές… πάμε πολύ καλά!»
«Ραγδαίαι αι πολιτικαί εξελίξεις! Αντίο Ντόρα»!
«Επιτέλους να αποκοπεί αυτό το όνειδος από την παράταξη. Να τελειώνουμε με την πιο διεφθαρμένη φαμίλια της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας. Επιτέλους οξυγόνο..»
«Άντε στο κακό και να μην μας γράφεις ποτέ κόρη του αρχηγκαντέμη!!!
και που σαι ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ Ε?? Άντε και αν γίνει αυτό αύριο (μακάρι παναγία μου) θα την κηρύξουμε σαν ημέρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ»
……………………………………………………………………………………..
Ήταν ένα δείγμα των «καλοπροαίρετων» παραινέσεων από τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Ηγέτη Αντώνη προς την Ντόρα Μπακογιάννη! Σίγουρα θα απορείτε και εσείς γιατί άραγε η Ντόρα παραμένει «συναγωνίστρια» αυτών των ψυχωτικών τύπων που γράφουν τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα και την βρίζουν τόσο χυδαία!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :