Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

«Επιεικώς απαράδεκτοι-Ούτε τηλεφωνικά δε μας ενημέρωσαν ότι μας φάγανε»!

Σχόλιο στο Poleatics, αναφορικά με την τελευταία μας ανάρτηση, έστειλε ο προ ολίγων -μόλις- ημερών... σφουγγαρισθείς γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της Νέας Δημοκρατίας, κος. Σταύρος Κοντακτσής. Σας το παραθέτουμε:

«Αγαπητό Poleatics,
Ισχύει πως η συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα μας από το γραφείο προέδρου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Όμως επειδή εγώ στη ζωή μου έμαθα να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία και όχι τους

εφήμερους που κάθονται σε κάποια καρέκλα, προσωπικά παρέδωσα πλήρη φάκελο στον αντικαταστάτη μου με το σύνολο της δουλειάς που είχα κάνει στην γραμματεία. Του αφιέρωσα μάλιστα και μία συνάντηση μίας ώρας για να τον ενημερώσω για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω μιας και ο άνθρωπος δεν φταίει σε τίποτα. Όμως δεν σκοπεύω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μιας και όπως σωστά γράφεις είπαμε να αφιερώνουμε χρόνο και φαιά ουσία, τα οποία στερούμαστε από τον εαυτό μας και να μην μας παίρνουν ούτε ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσουν ότι μας "φάγανε" πάει πολύ.

Φιλικά
Σταύρος Κοντακτσής»

Ο κος. Κοντακτσής είναι ένας νέος άνθρωπος, γνωστός σε όλους/ες για τους πολυετείς αγώνες του με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μέσα στο στίβο μάχης των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και παράλληλα ένας ικανός και καταρτισμένος επιστήμων στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών. Ο κος. Κοντακτσής, αφιέρωσε σημαντικό χρόνο στο κόμμα, δίνοντας στην κυριολεξία «φτερά» στην διαδικτυακή του παρουσία και όχι μόνο και τούτο, ενώ πάλευε να επιβιώσει και να καθιερωθεί στον αδηφάγο και ανταγωνιστικό Ιδιωτικό Τομέα. Παράλληλα, εκτιμήθηκε για το ήθος και τη συμπεριφορά του απέναντι σε πολιτικούς προϊσταμένους, πολιτικούς συναδέλφους και πολιτικούς υφισταμένους.

Ο κος. Κοντακτσής... σφουγγαρίστηκε μαζί με όλους τους συναδέλφους του, διότι δεν ενετάχθη στις άτακτες ορδές των μεχμετζίκ, που κυρίευσαν τη Ρηγίλλης, παραβιάζοντας κερκόπορτες. Τη θέση του την πήρε ο τέως βουλευτής κος. Μανούσος Βολουδάκης. Προφανώς, επειδή ο κος. Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να βολέψει κάπου έναν Κρητικό πολιτευόμενο που τον υποστήριξε ενάντια στην κα. Μπακογιάννη και επιπλέον, διότι ως «τέως», ο κος. Βολουδάκης έπρεπε να αποκτήσει πολιτική θέση μές στο σύστημα, μήπως και διασώσει την πολιτική καριέρα του.

Το σχόλιο που μας έστειλε ο κος. Κοντακτσής, δείχνει την υπευθυνότητα των γραμματέων που… σφουγγαρίστηκαν και τη γαϊδουριά των κρατούντων το σφουγγάρι. Τον άνθρωπο τον... σφουγγάρισαν χωρίς καν να τον ειδοποιήσουν τηλεφωνικά και εκείνος παρέδωσε έτοιμο φάκελο στον αντικαταστάτη του!

Τέτοια στελέχη... σφουγγάρισε ο κος. Σαμαράς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :