Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο: Διασώστε το κύρος της Εκκλησίας από τους χιμπατζήδες!

Πρωτόθωρο και πρωτάκουστο το ανοσιούργημα που απετόλμησε απόψε ο Εθνικός Ρουφιάνος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Alter! Μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού σκηνοθέτησε ολόκληρο θέατρο εμπαιγμού Θεού και ανθρώπων: έκανε… live αγιασμό (τον οποίο αδαώς αποκαλούσε «ευχέλαιο»…), για να… εξορκίσει τον Μητσοτάκη!!!
Το τι κουμάσι είναι ο χυδαίος αυτός και ζάπλουτος «Ρομπέν των φτωχών» το γνωρίζει το Πανελλήνιο. Το τι γνώμη έχει για το Μητσοτάκη ή τον οποιονδήποτε άλλο ούτε μας απασχολεί ούτε και επηρεάζει σε τίποτε τη συνείδηση κανενός. Για να το πούμε καλύτερα, μακάριος και ευτυχής και οπωσδήποτε αξιοπρεπής είναι όποιος μπαίνει στο άηθες στόχαστρο του εκβιαστή αυτού παπαράτσι της «δημοσιογραφίας»!
Όμως, με τα θεία και την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων δεν μπορεί να παίζει ο κάθε γελοίος και τυχάρπαστος Τριανταφυλλόπουλος. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα μυστήρια της Εκκλησίας και τα ιερά σύμβολα, για να βγάζει τον οχετό των απωθημένων και της μισαλλοδοξίας του!
Μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη και η ενοχή του παπά που τόλμησε να θέσει την ιεροσύνη του παίγνιο και στοίχημα τηλεθέασης στα χέρια του βρώμικου Μάκη! Αν, βέβαια, είναι πραγματικός παπάς…
Ελπίζουμε ο σεμνός, ταπεινός και χαμηλών τόνων Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να επιληφθεί αμέσως του θέματος και να επιβάλει τα αναγκαία επιτίμια στον κληρικό αυτό που τόλμησε να επικαλεστεί τη χάρη του Αγίου Πνεύματος εναντίον ενός Ορθόδοξου Χριστιανού, λειτουργώντας περισσότερο ως… «μάγος» της τρισάθλιας Ζούγκλας και των χιμπατζήδων της!

Δεν υπάρχουν σχόλια :