Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κατάντια Σαμαρά και ΝΝΔ: Τα δίνουν όλα για να μαζέψουν το «μαγαζί»…

Πρωτόγνωρο κατάντημα για τη ΝΔ (τώρα πια ΝΝΔ) αποτελεί η οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν όλα τα στελέχη και οι (εναπομείναντες) οπαδοί της. Καλούνται από τον κ. Σαμαρά να τα δώσουν όλα στις επερχόμενες εκλογές μόνο και μόνο για να… επανασυσπειρώσουν εκείνους που έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο χρόνο το «μαντρί»!...! Καθώς η ΝΝΔ ξεκινά από τα... χαμηλότερα ποσοστά που έχουν ποτέ καταγραφεί σε εκλογές ή δημοσκοπήσεις (με διακύμανση, ανάλογα με την εταιρεία, 19%-21%...), ο μόνος ορατός στόχος είναι πώς θα πεισθούν οι απογοητευμένοι πρώην οπαδοί της να την εμπιστευτούν ξανά.
Καμία αισιοδοξία, κανένα μήνυμα για επικράτηση έναντι του πραγματικού αντιπάλου (του ΠΑΣΟΚ) δεν επικρατεί αυτήν την ώρα… Και πώς να γίνει αυτό, αφού το ίδιο το «μαντρί» κινδυνεύει να… ερημώσει, με όλους αυτούς που το εγκαταλείπουν αηδιασμένοι από το Σαμαρά και τους ακροδεξιούς ψευτοπατριώτες μυστικοσυμβούλους του!
Μέχρι τις εκλογές ισχύει εκ των πραγμάτων «ανακωχή» στις εσωκομματικές διεργασίες. Μετά όμως την 14η Νοεμβρίου η κατάσταση θα βρεθεί εκτός ελέγχου…

Δεν υπάρχουν σχόλια :