Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σε πλήρη εγρήγορση τα στελέχη του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη"

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται όλα τα στελέχη του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» που θα οργώσουν το νησί για να έρθουν σε επαφή με αρχές, φορείς και πολίτες.
Στο Ηράκλειο, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Σερμάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι προγραμματίζουν για απόψε (18-10-10) επίσκεψη σε συνοικίες της πόλης και συγκεκριμένα το ..........

......... Μασταμπά, το Ατσαλένιο, και την Ηλιούπολη.
Στα Χανιά ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μανώλης Παπαδάκης συνοδευόμενος από στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα συναντηθούν το πρωί της Τρίτης με τις διοικήσεις του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου και του εργατικού κέντρου Χανίων.
Στο Ρέθυμνο o αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μαλλιαρός πραγματοποίησε επισκέψεις στο εργατικό κέντρο και στο εμποροβιομηχανικό επιμελητήριο ενώ αύριο θα συναντηθεί με το Νομάρχη κ. Γιώργο Παπαδάκη και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρινάκη. Εμβόλιμα θα επισκεφθεί και την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου
Τέλος στο Λασίθι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου καθώς επίσης και υποψήφιοι του νομού ξεκινούν από αύριο επαφές με φορείς αλλά και τις παραγωγικές τάξεις σε όλες τις πόλεις του νομού αλλά και τα χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :