Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

We love Mr Faelos Kranidiotes. Give Faelos A Hug!

Σαμαρούλες και σαμαρούλια μου.
Σήμερα έχουμε Φαήλο. Αυτόν τον Κρανιδιώτη. Το κατά πολλούς μεγαλύτερο νομικό πνεύμα όλων των εποχών. Δεν υπάρχει άλλος γίγαντας μεγάλος. Συνήθως όταν ασχολείσαι με τύπους όπως ο τεράστιος Φαήλος δεν επιτρέπεται να διαφωνείς. Είσαι αναγκασμένος να συμφωνείς και έτσι να πορεύεσαι στο μέλλον.
Κανένας δεν τολμά να κάμει shouting στον φίλτατο Φαήλο, είτε λόγω της συναδελφικότητας (της κακώς εννοούμενης φυσικά), είτε επειδή κυριαρχεί η νοοτροπία «βρε δε βαριέσαι αδερφέ»! Ειδικά με τον Φαήλος υπάρχει και η προοπτική της μήνυσης και να τρέχεις μετά στα δικαστήρια. Ξέρετε δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Ο Φαήλος μας, επιτρέπεται να λέει ό,τι του κατέβει στην κουρούπα αλλά κανένας δεν επιτρέπεται να αντιλέγει στις μεγάλες σοφίες του, για .... "την επιστροφή του γένους των Ελλήνων στα πάτρια εδάφη" (είχαν φύγει αυτοί οι Έλληνες και ο Φαήλος τους βρήκε στο διάστημα και τους ξαναγυρίζει στην πατρίδα) και «για την χώρα μας που είναι το σπίτι μας». Εδώ να λυθείτε να πέσετε κάτω και να βαράτε το κεφάλι σας. Τι σοφία Θεέ μου! Επιτέλους βρέθηκε η λύση στο άλυττο πρόβλημα:«είναι η χώρα το σπίτι μας ή το σπίτι μας η χώρα μας;». Ο Θεός να τον έχει καλά τον Φαήλο γιατί επιτέλους βρέθηκε η λύση. Ούτε τετραγωνισμός του κύκλου νάτανε! Η χώρα μας λοιπόν είναι το σπίτι μας. Λίγο κομουνιστικό δεν μοιάζει αυτό; Μήπως παίζει το παιχνίδι του ΚΚΕ που θέλει να μας πάρει τα σπίτια, τα ποδήλατα και τα σεντόνια να .....
... κοιμόμαστε στο ύπαιθρο με τη φύση ένα πράμα;

Για την συνεισφορά του στα γράμματα και τις τέχνες παρακαλείται όποιος συναντήσει μπροστά του τον Φαήλο να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Give Faelos a Big Hug! Κλάψτε και στον ώμο του. Κάντε τον να αισθανθεί σαν το Big Ben ή το Big Bang! Θα συγκινηθεί. Ξέρεις τι είναι να κλαις στον ώμο ενός Έλληνα που έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη; Ενός Έλληνα που έψαχνε να βρει την πατρίδα "έξω από δω" και ξαφνικά την ανακάλυψε στο Κατάκολο; Θέλει μεγάλη υπομονή να το βρεις το Κατάκολο! Και την υπομονή αυτή την έχει ο μοναδικός και αξεπέραστος Φαήλος. Μην το σκέφτεστε. Μόλις τον δείτε δώστε του αγκαλίτσες! Θα συγκινηθεί και θα το πει στον μεγάλο αρχηγό Αντώνη και θα σώσετε όλοι μαζί το Κατάκολο, το μαλλί της γριάς και τη σουσουράδα που απειλείται με εξαφάνιση. Για την Ελλάδα δεν το βλέπω!
We Love Faelos
We really Love Faelos
We really do
Yes we do
Yes we can.

Δεν υπάρχουν σχόλια :