Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η μειοψηφία των Χανίων ….. παραλογίζεται!...!

Το τσιράκι του Αρχηγού Αντώνη στα Χανιά προσπαθεί να πείσει την Ρηγίλλης ότι «τα Χανιά είναι του Αντώνη». Το παίζει βλέπετε εκπρόσωπος της Ρηγίλλης στα Χανιά. Την κοιτίδα του Βενιζέλου και του Μητσοτάκη, κουμάντο θέλει να κάνει ένας Λαϊκοδεξιός σε παροξυσμό και με θολωμένο το μυαλό.
Την Κυριακή μάλιστα στήνει προβοκάτσια κατά της Ντόρας μέσω του «Πρώτου Θέματος», του Θεμαναστασιάδη, γνωστού φερέφωνου της Νέας Ρηγίλλης και γνωστού από την υπόθεση με τις περιφερόμενες μαύρες σακούλες από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα βουνά της Γαλλίας.
Τί ετοιμάζει λοιπόν την επόμενη Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα» η μειοψηφία των Χανίων σε συνεργασία με τις «μαύρες σακούλες», συγνώμη το Θέμο Αναστασιάδη; Θα επιμένουν ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία των Χανίων ψηφίζει Αντώνη δαγκωτό κα μάλιστα οι πρόσφατα, τετρακόσιοι τον αριθμό, παραιτηθέντες από την Τοπική Χανίων, είναι μέλη μαϊμούδες, διπλοεγγεγραμμένοι, πεθαμένοι, από άλλα κόμματα και ανύπαρκτα άτομα! Και εν τέλει δεν ήταν 400 οι παραιτηθέντες αλλά μόνον 100!...! Άρα η τοπική κοινωνία είναι με τον Αντώνη και πίνει νερό στ’ όνομά του. Σαν το Μανούσο Βολουδάκη ένα πράμα! Να υπενθυμίσουμε ότι οι 400 παραιτήθηκαν κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ, κατά την οποία ο Μανούσος Βολουδάκης αποδοκιμάστηκε έντονα. Μάλλον ο Μανούσος ξέχασε αυτή την λεπτομέρεια και έπεισε τον εαυτό του ότι δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεδρίαση. Συνηθίζεται τελευταία στην Ρηγίλλης η αμνησία κατά το δοκούν! Φεύγοντας οι παραιτηθέντες πήραν μαζί τους και μια μεγάλη φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989 στο Σύνταγμα, ενώ στην είσοδο της ΝΟΔΕ ανήρτησαν ταμπέλα στην οποία έγραφαν "Κλειστό λόγω Σαμαρά". Ο Μανούσος Βολουδάκης έμεινε μέσα και φοβόταν να ξεμυτίσει. Ίσως βγήκε έξω την επομένη, αφού τα είχε κάνει πάνω του από την οργή των Χανιωτών εναντίον του.
Η αφόρητη ζέστη στην Κρήτη σε συνδυασμό με την υγρασία έχει χτυπήσει κατακούτελα τον εκπρόσωπο της καινούργιας Ρηγίλλης στα Χανιά. Βλέπετε δεν βγαίνει έξω να μιλήσει με τον κόσμο και να μάθει τι λένε για τον Αντώνη αλλά και τη ΝΔ. Τί μούντζες ρίχνει ο κόσμος! Και τόριξε στις συνεργασίες με τους εργολάβους λάσπης. Ο πεινασμένος συνήθως καρβέλια ονειρεύεται και ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :