Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η Νέα Ρηγίλλης, την απέλυσε ενώ βρίσκονταν σε κηδεία

Δεν υπάρχει μίγμα πολιτικής και 25 ανάσες οικονομίας που να σώζουν την οικονομική κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Ρηγίλλης. Οι απολύσεις και οι εκπαραθυρώσεις βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Απολύουν μερικούς και βγάζουν καπάκι τον Μηταράκη να καταγγέλλει την αναλγησία της κυβέρνησης! Σάμπως η δική τους αναλγησία βρίσκεται στο απυρόβλητο. Εδώ να σας δούμε κ. Μηταράκη. Πώς σώζετε η οικονομία της Ρηγίλλης, ή μήπως δεν σας αφορά; Εσείς λείπατε θα μας πείτε στο εξωτερικό για δουλειές. Πουλούσατε ομόλογα για την σωτηρία της Πατρίδας και παρά ταύτα μας ρίξατε στην ξέρα για τα .......

........ επόμενα χρόνια και δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Όλες οι φιέστες που οργανώνει η Νέα ΝΔ είναι τελικά θεατρινισμός και η απόλυτη υποκρισία. Δεν ξέρουν και τίποτα καλύτερο τα παλικάρια του «cool Αντώνης»!...! Μόνο ο λαϊκισμός τους έμεινε και στην πράξη το σκληρό πρόσωπο της ακραίας ΝεοΔεξιάς …..
Στο «περιοδικό» πάντως έφτασαν πληροφορίες για τον τρόπο που χειρίστηκαν την απόλυση εργαζόμενης, επί 15ετία, στα κεντρικά της ΝΔ. Ενώ πενθούσε και βρίσκονταν σε κηδεία πολύ συγγενικού της προσώπου την πήραν τηλέφωνο και της ανακοίνωσαν την απόλυσή της με φοβερά περιφρονητικό τρόπο. Έτσι αντιμετωπίζουν σήμερα στην Ρηγίλλης όποιον δεν θεωρούν καθαρό δεξιό ή περίπου Ντορικό. Με περιφρόνηση και αλαζονεία. Τους Ντορικούς μην σας πούμε πώς τους βλέπουν! Έτσι έμαθαν από τα πέτρινα χρόνια της ΠΟΛΑΝ. Και τώρα τους βγαίνει στο ακροδεξιό τους.
Η γυναίκα που έτρεξε αμέσως μετά την κηδεία να μάθει τι έγινε και γιατί της συμπεριφέρθηκαν με τόσο απαξιωτικό τρόπο από το τηλέφωνο, αντιμετωπίστηκε με τον χειρότερο τρόπο από τους νεοκαραμανλικούς και ανοιξιάτικους συμβούλους. Έγινε το έλα να δεις. Τι κουφέτο έπεσε απέξω στα γραφεία των συμβούλων δε λέγεται! Παραλίγο να κληθεί η αστυνομία να ηρεμήσει τα πνεύματα μια και η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Θύμιζε ρινγκ και άλλες εποχές. Εποχές διώξεων του μακρινού παρελθόντος που επανήλθαν δυστυχώς , τουλάχιστον σε εσωτερικό επίπεδο στη Νέα ΝΔ. Θα τους αφήσουμε άραγε να εφαρμόσουν την σκληρή και απάνθρωπη πολιτική τους σε επίπεδο χώρας; Θα κάνουμε τέτοιο λάθος; Να γιατί τους φοβάται ο ελληνικός λαός, όση υποστήριξη και αν έχουν από τα συγκροτήματα τύπου, τους νταβατζήδες και τα λαϊκοδεξιά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας.
Γεγονός είναι πλέον ότι οι κεντρογενείς και φιλελεύθεροι πολίτες βρίσκονται υπό διωγμόν στη Νέα Ρηγίλλης. Πώς άραγε ζητούν να τους εμπιστευθούμε και να τους δώσουμε μια ευκαιρία να πειραματιστούν ξανά πάνω στην Ελλάδα μας. ΠΟΤΕ!...! Ξέρουμε από τώρα τι θέλουν να πουν ο Μηταράκης και όλο του το ακραίο νεοδεξιό σόϊ!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :