Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αυτός μας έριξε το 1993

Η Νέα δημοκρατία είναι το κόμμα μας. Είναι η παράταξη που υπηρετήσαμε πιστά και μας έχει δώσει μόνο πίκρες, εγωιστικές συμπεριφορές και προδοσίες. Φαίνεται ότι στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος επικρατεί αναξιοπρέπεια και δεν υπάρχει φιλότιμο. Δεν εξηγείται εύκολα η στάση τους να συμπορεύονται με αυτόν που έριξε την παράταξη το 1993 και εμείς του πετούσαμε βίδες. Δηλαδή τώρα θα φωνάζουμε οι βίδες στην κυβέρνηση; Και οι βιδωμένοι μηχανισμοί στις καρέκλες τους, εννοείται. Αγωνιζόμαστε για να διατηρούν τις θέσεις τους αποτυχημένα και κολλημένα στην εξουσία άτομα . Κάποιοι που φοβούνται τις εξελίξεις και τον κόσμο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το παγκόσμιο χωριό. Εμείς θα γυρίσουμε στον εθνικισμό και τους άγονους υπερπατριωτισμούς. Θα γίνουμε ΛΑΟΣ και ΠΟΛΑΝ!
Δεν ξέρω αν ο λαός θα έρθει μαζί μας ή πρέπει να το κάνουμε αυτό για να διαλύσουμε το ΛΑΟΣ. Μα το ΛΑΟΣ δεν έχει καμιά σχέση με την ιδεολογία μας και την πολυτασική ταυτότητα του κόμματος μας. Το ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιό και η Νέα Δημοκρατία είναι κεντροδεξιό κόμμα. Αν ο Σαμαράς κερδίσει αυτόματα δημιουργείται ένα κενό στο κέντρο που το παίρνει πολύ γρήγορα το Πασόκ και το κόμμα μας συρρικνώνεται πολύ γρήγορα.
Μα δεν είναι ο Σαμαράς αυτός που μας έριξε το 1993; Πως θα συνεχίσει να συνυπάρχει η Ντόρα με κάποιον που έριξε τον πατέρα της; Αυτό δεν το βλέπω να γίνεται ούτε με τίποτα. Δεν το βλέπουν αυτό οι καρεκλοκένταυροι του κόμματος; Πως ακριβώς υπηρετείται η ενότητα με τον Σαμαρά αρχηγό; Και γιατί δεν μας εξηγεί τι ακριβώς σκέφτεται για το σκοπιανό, τη μεταναστευτική πολιτική, τη Θράκη. Έχει καταλάβει, κανένας από σας τι ακριβώς θέλει να πει και γιατί έχει εξαφανιστεί τελευταία;
αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια :