Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ο Επίτροπος που ήθελε να παραμείνει στη θέση του, στηρίζει Σαμαρά!


Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Όχι! Ο κ. Δήμας είναι αυτός που είχε πολύ καλές «σχέσεις» με τον κ. Παπανδρέου και προσδοκούσε (γονατιστός παρακαλούσε) ότι η κυβέρνηση του Πασόκ θα τον διατηρήσει στη θέση του.

Σε μια εποχή, προεκλογική, που οι εντυπώσεις έπαιζαν πάρα πολύ μεγάλη σημασία και το παραμικρό εκλαμβάνονταν από τα μέσα ενημέρωσης ως εσωκομματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Ο "καρεκλοκένταυρος" κ. Δήμας συνειδητά έπαιζε το επικοινωνιακό χαρτί του Πασόκ. Και την πάτησε! Το Πασόκ τον έστειλε σπίτι του για να μελετήσει τη δύναμη των επικοινωνιακών παιχνιδιών και πως αυτά τα παιχνίδια ενίοτε λειτουργούν εις βάρος του πρωταγωνιστή τους και ως πλήγμα κατά του ανθρώπου που τον όρισε Επίτροπο και τον τίμησε με υψηλά πόστα!

Τα ντολμαδάκια και οι «καβγάδες με την Μαρίκα» που «επικαλείται» αποδεικνύουν έλλειψη επιχειρημάτων και φτηνή προπαγάνδα. Δείχνουν άνθρωπο που δεν άξιζε τη θέση που είχε! Άρα δεν έμαθε τίποτα από αυτό που του έκαμαν οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί των πανίσχυρων ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :