Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Φωτεινή Πιπιλή. Το ποιόν του πολιτικού και του ανθρώπου!

Δεν φταίει αυτή, αλλά όσοι την παίρνουν στα σοβαρά. Για τη Φωτεινή Πιπιλή ο λόγος, που νομίζει ότι εκφράζει το λαϊκό αίσθημα. Τους έθεσε (λέει) τη δηλωσούλα (σσ. έκανε λάθος την περίοδο; ...) «Όλοι οι γόνοι αντάμα, άρα η Πιπιλή χώρια» όπου η πλειοψηφία συμφώνησε με την άποψη της. Πολλή σοβαρή ερώτηση τους έκανε.

Τους είπε για το τζάκι του εκλεκτού της; Τους είπε ποιός ήταν ο Μπενάκης; Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του εκ των πρωταγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα Ι. Δραγούμη; Δεν τους τα είπε.
Να βάλουμε μια και της αρέσουν οι ερωτήσεις και τις δικές μας. Είναι αλήθεια πως:

* Δεν πατούσε τα πόδια της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων;
* Οτι με πολλή "προσπάθεια" δεν έχασε την ιδιότητα της λόγων των απουσιών της;
* Κατά το διάστημα που ήταν Δημαρχεύων είχε την απαίτηση να χρησιμοποιεί πολυτελές αυτοκίνητο, με οδηγούς και προσωπική ασφάλεια;

Η κυρία Πιπιλή, εκτός των άλλων φαίνεται έχει πρόβλημα με τους Κρητικούς και περισσότερο με τους Ρεθυμνιώτες. Επεσε ένα ποδήλατο και το έκανε θέμα διασύροντας μια ολόκληρη πόλη. Βγήκει στα κανάλια, στις εφημερίδες, παντού. Βέβαια δεν την πήραν και πολύ στα σοβαρά και την άρχισαν στις μαντινάδες!
Ακόμα και η απάντηση του "εγκληματία" δείχνει το πως την αντιμετώπισαν: «Καημένο μου ποδήλατο».
Που φτάσαμε. Μια Πιπιλή να παριστάνει και τον παράγοντα της παράταξης. Μετά αναρωτιόμαστε για τα χάλια μας. Και πολύ πήραμε. Με τον Σαμαρά και τους υποστηρικτές του, μπορουμε και χαμηλότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :