Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Στηρίζει την Ντόρα και ο Πουπάκης! Οι Νεοδημοκράτες Εργαζόμενοι δείχνουν το δρόμο της νίκης!

Στο πλευρό της Ντόρας η δύναμη αιχμής της παράταξης, που δεν είναι άλλοι από τους συνδικαλιστικούς φορείς της ΔΑΚΕ.
Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ και επί σειρά ετών γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Κώστας Πουπάκης τάχθηκε υπέρ της υποψήφιας αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας .
Ο Πουπάκης που έχει συνδέσει το όνομά του με τους κορυφαίους συνδικαλιστικούς αγώνες της παράταξης και ήταν ο πρώτος που μίλησε για golden boys και προκλητικούς μισθούς στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, τυγχάνει της μεγάλης αποδοχής των Νεοδημοκρατών εργαζόμενων, γι΄ αυτό άλλωστε στις προηγούμενες εκλογές της ΓΣΕΕ κατάφερε να αυξήσει τη δύναμη της παράταξης, κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί καθώς το κόμμα που κυβερνά μετρά ανέκαθεν απώλειες στις τάξεις των προσκείμενων σε αυτό συνδικαλιστικών φορέων. Για τη δυναμική του αυτή άλλωστε ο Καραμανλής έβαλε τον Πουπάκη σε εκλόγιμη θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου. Στις πρόσφατες εκλογές, ο Πουπάκης παρότι θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τον προεκλογικό αγώνα της παράταξής του και να καθίσει πίσω όπως ένα σωρό άλλοι (μεταξύ των οποίων και ο Σαμαράς...), έβαλε γερή πλάτη περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και μιλώντας σε όλα σχεδόν τα Εργατικά Κέντρα της χώρας.
Παράλληλα με τον Πουπάκη, σήμερα ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στη Ντόρα ο βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης (επίσης προσωπικός φίλος του Καραμανλή όπως και ο Πουπάκης), η βουλευτής Επικρατείας Ευγενία Τσουμάνη και ο βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :