Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Προβοκάτσιες συστήματος Σαμαρά σε συνεργασία με το σύστημα Πασόκ


Επειδή δεν έχουν τίποτα πλέον να πουν, ξεθάβουν τον Χριστοφοράκο. Η έλλειψη ιδεών οδηγεί στη σφαγή των αμνών. Το σύστημα Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με το σύστημα Πασόκ (Ελευθεροτυπία-τρωκτικό) επιδίδονται σε άνευ προηγουμένου προβοκάτσιες και στημένες επιχειρήσεις λάσπης και παραπληροφόρησης.
Αποδεικνύεται η φτώχεια των επιχειρημάτων τους αλλά και η πρωτοφανής έλλειψη ιδεών. Είναι προβοκάτορες και το αποδεικνύουν με κάθε είδους «διαδικτυακό τραμπουκισμό» που μπορείτε να φανταστείτε. Έπειτα τολμούν και κάνουν λόγο για "χτυπήματα κάτω από τη μέση"!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρα, σε ανύποπτο χρόνο, έχει καταγγείλει τέτοιες μεθοδεύσεις και έχει ζητήσει πεισματικά να έρθει το σκάνδαλο της Siemens στη Βουλή και να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, που θα ασχοληθεί λεπτομερώς με την υπόθεση.
Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 έχει καταγγελθεί απ’ τον ίδιο το Μητσοτάκη ότι δεν είχε «μακεδονομαχικά» κίνητρα αλλά πίσω από την πτώση της κυβέρνησης του, κρύβεται η Siemens-Intracom η οποία απαιτούσε τότε τις 1,2 εκατομμύριο ψηφιακές παροχές του ΟΤΕ. Η «Μακεδονία» ήταν το πρόσχημα!
Άϊντε, γιατί πολύ έχει τραβήξει το παραμύθι του «αθώου» και «αγνού πατριώτη» Σαμαρά!...!
Ερώτηση: Θα μας εξηγήσει ποτέ, ο κ. Σαμαράς, που βρέθηκαν οι πόροι και ποιοι χρηματοδότησαν την δαπανηρότατη προεκλογική του εκστρατεία στις εκλογές του 1993;

Δεν υπάρχουν σχόλια :