Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ντροπή σας κύριοι του Ελεύθερου Τύπου.

Το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ με τίτλο "ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ" προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελεύθερων Ελλήνων. Το να ψηφίζεις σύμφωνα με τις ιδέες σου και τις ανάγκες της χώρας, που είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, αποτελεί για τους συγκεκριμένους "δημοσιογράφους" ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παίρνει απόφαση στήριξης της χρηματοδότησης της Ελλάδας και το κόμμα της ΝΔ, το κατ' εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας λέει "ΟΧΙ", τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν η βουλή δεν ψήφιζε το νομοσχέδιο, σε 15 μέρες η παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων θα ήταν μια σκληρή πραγματικότητα. Αυτό, αυτόματα, θα οδηγούσε όλους αυτούς που σήμερα είναι αντίθετοι με την λήψη της βοήθειας, ξανά στο δρόμο, όχι όμως κατά του ΔΝΤ και της ΕΕ, αλλά για την διεκδίκηση των απλήρωτων μισθών τους.
Επειδή υπάρχουν και όρια, το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο προκαλεί την αηδία σε όλους μας. Η διαγραφή έγινε αποστασία. Η στήριξη της χώρας στην δύσκολη στιγμή έγινε αποστασία. Ντροπή σας κύριοι του Ελεύθερου Τύπου.
Φυσικά ο κάθε αρχηγός κόμματος έχει το δικαίωμα να χαράξει την πολιτική του. Όμως αυτά τα δημοσιεύματα αποδεικνύουν μια παρωχημένη πολιτική νοοτροπία, που ούτως ή άλλως η κοινωνία την έχει ήδη απορρίψει. Ο λαϊκισμός δεν αποτελεί στοιχείο της κεντρώας και κεντροδεξιάς ιδεολογίας, αλλά στοιχείο ακραίων ιδεολογιών. Το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου κατατάσσεται πλέον στα άκρα. Επέλεξε τον ακραίο λαϊκισμό. Είναι δικαίωμα του. Αλλά είναι πιο ισχυρό το δικό μας δικαίωμα ως Ελεύθεροι Έλληνες να απομονώσουμε τον λαϊκισμό και να καταπολεμήσουμε της ακρότητες.       
Στέφανος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :