Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Χαβαλές ο Καραμανλής. Φτηνός και τυχοδιώκτης της δεκάρας ο Σαμαράς.

Δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει ο Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (στα video που βρίσκονται παρακάτω)   [video 1 , video 2 , video 3]
«Έχω ψευδαισθήσεις. Περίμενα ότι θα ξεχώριζε ένας από το πλήθος. Από τους ηγέτες. Πίστευα ότι ο Καραμανλής έχει κάτι μέσα του. Μπορεί να τάκανε θάλασσα. Μπορεί να ήταν χαβαλές, μπορεί αυτόματος πιλότος, «άσε ρε παιδί μου, αυτόματος πιλότος, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, τα φιλαράκια, η παρέα…». Εάν έκανε μια δίκαιη κατανομή της κατάστασης, έδινε μια ελπίδα. Θα ήταν απελευθερωτική κίνηση και ο λαός θα το εκτιμούσε. Έχασε μια ευκαιρία να γίνει ηγέτης και επειδή ο ελληνικός λαός είναι φιλότιμος θα συγκλονίζονταν ….
Ο Σαμαράς ποντάρει στην αποτυχία των μέτρων και στην χρεοκοπία της Ελλάδας για μικροκομματικά οφέλη. Είναι αξιοθρήνητος. Αυτός θα καρπωθεί την κοινωνική ένταση; Κρίμα! Ντρόπιασε την καταγωγή του. Λέει ότι έχει μια μακρινή καταγωγή από την Πηνελόπη Δέλτα. Την εξευτέλισε χθες! Σαν ένα τελευταίος πολιτικάντης της δεκάρας. Όταν μάλιστα είναι ο αρχηγός του κόμματος που έλαχε να οδηγήσει την Ελλάδα στην καταστροφή. Ανέκαθεν ανήκε στη Λαϊκή Δεξιά ο Σαμαράς. Ούτε που έχει καταλάβει τι γίνεται! Απευθύνεται στο μεγάλο κεφάλαιο και λέει. «Προσέξτε, αφήστε τον Παπανδρέου να φθαρεί, εγώ είμαι εδώ να σας σώσω». Τι γελοία πράγματα. Είναι πολύ φτηνός. Έστειλε μήνυμα στις αγορές για ύφεση 5,5%. Ακόμα και αν το ξέρεις δεν το λες. Έκανε προβοκάτσια εις βάρος της χώρας του ως ο τελευταίος τυχοδιώκτης της δεκάρας. Είναι προδότης της πατρίδας όταν λέει ότι η κυβέρνηση πήρε την Λαζάρ για επαναδιαπραγμάτευση. Τουλάχιστον σαράντα βουλευτές της ΝΔ ήταν έξαλλοι χθες με το Σαμαρά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :