Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Καταιγισμών μηνυμάτων Ελευθερίας υπέρ της Ντόρας!

Πανδίων Αρκαδικός Επιτέλους...σε διέγραψε ο πολύ "ολίγος"... Μαζί σου δυνατά στην νέα πορεία.

Χαρης Πουλαδακης Λουκια Στεφατου ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ''''ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΡΥΠΟΥ''''', ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ!!!!!!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!!!!!

Akis Bafas Είχα απαίτηση οι σοβαρές φωνές της παράταξης να ψήφιζαν επίσης θετικά. Δεν είναι πολλές στο κοινοβούλιο (το τονίζω) και ήταν ευκαιρία να δούμε πόσες είναι τελικά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ... ΚΟΜΜΑ (ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ), ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ... ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Charis Psomiadis ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ
ΑΝΑΠΝΕΥΣΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ioannis Solos κ. Μπακογιαννη, χρονια πολλα και ευτυχισμενα, και συγχαρητηρια για την ορθη και πολιτικη αποφαση σου χθες! Ο μπαρμπα Κωστας ο Μητσοτακης τα ειχε πει πριν λιγες μερες, και επραξες σωστα που ακολουθησες αυτη την υπευθυνη σταση. Οι Ελληνες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι αυτες τις στιγμες.
Α, και βγαλε σε παρακαλω την ιστοσελιδα της Νεας Δημοκρατιας απο τις πληροφοριες σου!

Δανιήλ Πανίδης
Όποιος λέει όχι στα μέτρα διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας είναι εχθρός του Λαού και της Ελλάδας. ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΑ!

Niki Rizikianou Η Ιστορία Δε Διαγράφεται, ο Ήλιος Δε Σβήνει, η Ελπίδα Δεν Πεθαίνει . . . Έμπα στο Χορό . . . το σποράκι σαν το θάβεις τόσο βγάζει Ανθό !!! Γη και Ύδωρ σε νέους αγώνες !!!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ χθες σχολιαζαμε με φιλους οτι δεν υπαρχει ελπιδα.αποψε φωνες υπευθυνοτητας χωρις αγκυλωσεις και εξαρτησεις απο παλαιοκομματικες λογικες με εκαναν να χαμογελασω και προσδοκω ενα πιο ξεκαθαρο πολιτικο σκηνικο στην χωρα μας. πολιτες που μη εχοντας αλλη σοβαρη διεξοδο απλα συμβιβαζομασταν πολιτικα και συναισθηματικα με μια... αλλη νεα δημοκρατια απο αυτη που πιστεψαμε και αγωνιστηκαμε,σημερα ελπιζουμε και παλι.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Διαβάστε περισσότερα μηνύματα στο http://www.facebook.com/DoraBakoyannis

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :