Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Αντώνης σταμάτησε την πιπίλα των εκλογών!

Δεν προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση όσο έπρεπε. 
Ο Σαμαράς εξαφάνισε το αίτημα των εκλογών από τις δηλώσεις του. 
Υπάρχει μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο έθεσε θέμα εκλογών. 
Ζήτησε επιτακτικά παραίτηση Παπανδρέου, εξέλιξη ήδη δρομολογημένη και 


αίτημα κούφιο πλέον! 
 Μάλλον θα πρέπι να αρχίσει ο Παπανδρέου να κάνει τούμπες στο Σύνταγμα για να πεισθεί ο Αντώνης! 
Ζήσαμε ένα θέατρο σκιών. 
Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στην Ελλάδα, αλλά στις Βρυξέλλες, όπου και απευθύνονται αυτή τη στιγμή Παπανδρέου και Σαμαράς! 
Εκεί δίνουν εξετάσεις και δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημόσια …

19 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

1) Μακεδονικό
2) Συνθήκη Μάαστριχτ
3) Συμπιλίδης
4) Επιστροφή από την πίσω πόρτα, σαν τους κλέφτες
5) Φαγοπότι στο ΥΠΠΟ ( μέχρι και ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα 'μετακόμισε')
6) Χρεωκοπία ( όσκαρ β' ρόλου)

Παντού επιτυχίες και θαύματα.

Ελληνικέ λαέ φάε τον Παπανδρέου και μετά φάε και τα σκατά του επόμενου προδότη.

Ανώνυμος είπε...

Α. Σαμαράς: Αποφασισμένος να βοηθήσω αν παραιτηθεί ο Παπανδρέου.

Παπανδρέου : "αποφασισμένος να βοηθήσω αν παραιτηθεί ο Σαμαράς.".

Δεν παραιτείστε και οι δύο να τα βρούμε ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι κάτι ήξερε ο Ανδρουλάκης όταν έλεγε ότι ίσως Παπανδρέου και Σαμαράς να είχαν και τις ίδιες γκόμενες στα χρόνια της Αμερικής. Η συμπεριφορά τους όμως δείχνει ότι μάλλον ο ένας έφαγε την γκόμενα του άλλου και τώρα ο ένας δεν μπορεί να συνομιλήσει με τον άλλο.Μάλλον για την χρεωκοπία μας τελικά να φταίει μια γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο απλά τα πράγματα που έπρεπε να γίνουν, που έπρεπε να έχουν γίνει μάλλον. Έχουμε τόσο εγωίσταρους και ατομιστές πολιτικούς και συνάμα παρτακιδες που αγνοούν προκλητικά τη κατάσταση που βρισκόμαστε για τα κομματικά οφέλη .Και καλά εντάξει ο πρωθυπουργός απέτυχε , αλλά τώρα δεν είναι ευκαιρία ο κύριος Σαμαράς να έρθει σαν μεγάλος ηγέτης να σώσει την χώρα? Τη νόημα θα έχει να καταστραφούμε και μετά να γίνει πρωθυπουργός ? Τη στιγμή μάλιστα που όλη η αριστερά σπρώχνει αφόρητα προς τον γκρεμό , δεν είναι ευκαιρία να τα βρει με το ΠΑΣΟΚ πριν γίνει αντιπολίτευση και αργήσει τον λαϊκισμό που θα είναι αφόρητος ? κύριε Σαμαρά λυπάμαι αλλά δεν κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μερικες ερωτησεις προς τους συντροφους μου 1)Ειμαστε υπερ των δημοψηφισματων η κατα (θα παρακαλουσα η απαντηση να ειναι χωρις σαλτσες και κομματικα οφελη δηλ αν μας συμφερει η οχι) 2)Αν οχι τωρα ποτε ? 3)Γιατι πεταμε στα σκουπιδια αγωνες και θεσεις 20 ετων? 4)Πως ενοουμε την Λαικη κυριαρχια χωρις δημοψηφισματα?

Ανώνυμος είπε...

Εσείς "σύντροφε" είστε υπέρ δημοψηφισμάτων που αποφασίζουν για το τι θα πρέπει να γίνει ή που επικυρώνουν εκ των υστέρων τα τετελεσμένα; (ιδίως όταν τα τετελεσμένα πάνε να "κάψουν" τους εμπνευστές τους). Τέτοιοι "αγώνες" και "θέσεις" θα δικαιώνονταν με το δημοψήφισμα - παρωδία του ΓΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

To mpalaki exei xekathara perasei ston kyrio Samara. To 8ema einai an mporei na kanei kati me auto. Twra einai pou prepei na deixei exipnada, dynatotita gia eligmous kai kyriws ena sxediasmo pou na odeigei se mia (perisotero h ligotero) ikanopoiitikh lysi gia ton topo. H proistoria tou sto Skpopiano den einai kai h kalyterh. O kyrios Samaras xerei na vriskei mia gwnia kai na menei ekei. Proswpika den mou kanei entypwsi. Einai h klassikh symperifora enos an8rwpou pou 8ewrei oti xerei panta ti kanei. Me alla logia, kapoios pou den vre8hke pote sthn anagkh na diapragmateutei, na prosarmostei kai na katalavei ti symvainei gyrw tou. Akomh kai stin Agglia tous exous steilei sta plousiospita tous edw kai xronia. Emeis tous eklegoume arxhgous kai en dynamei prw8ypourgous. Twra 8a to plhrwsoume...

Ανώνυμος είπε...

Να στηρίξει η Ν.Δ. κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλιώς χανόμαστε. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Δήμα, που ποζάρει (μετά του κ. Αβραμόπουλου) δίπλα στον κ. Σαμαρά: Είναι δυνατόν, αυτός που γνωρίζει πως σκέπτονται οι εκβιαστές δανειστές μας, να πιστεύει ότι θα αποδεχθούν την πρόταση του κ. Σαμαρά για κυβέρνηση μη πολιτικών προσώπων κ.λ.π.; Αν το πιστεύει θλίβομαι.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ως όρος και ως θεσμικό όργανο, δυστυχώς αποτελεί ένα ουτοπικό όνειρο για την φτωχή Ελλαδίτσα. Ας ανατρέξουμε στην νεότερη Ιστορία μας και θα το διαπιστώσουμε. Ζούμε γεγονότα που θα μείνουν στην Ιστορία με μελανά γράμματα. Οι πολιτικοί ταγοί μας δεν πρόκειται να τα "βρουν" διότι πιστεύουν ότι το μαχαίρι δεν έχει φτάσει στο κόκκαλο.....!!! Πιστεύουν ότι υπάρχουν περιθώρια για διαβούλευση ή πιο λαϊκα για κοκκορομαχίες.....!!!
Επιτέλους, ας συνειδητοποιήσουν ότι τα ψέματα τέλειωσαν. Ας στρωθούν στη δουλειά. Θα εκπλαγούν από τη στάση του ελληνικού λαού. Πράξεις και όχι λόγια. Φτάνουν οι εθνοσωτήρες.

Ανώνυμος είπε...

Και για να παραιτηθει ο Παπανδρεου ηθελε πρωτα ψηφο εμπιστοσυνης;
Τι παγκοσμια πολιτικη πρωτοβουλια ηταν αυτη.
Θα μπορουσε καλλιστα αν ειχε πραγματι αγαθες προθεσεις να σταματησει την διαδικασια ψηφου εμπιστοσυνης να παραιτηθει και τα οργανα του κομματος να εξελεγαν νεο ηγετη που αυτος θα αναλαμβανε την πρωθυπουργια και μ'αυτον θα μπορουσε να συζητησει ο Σαμαρας την συγκροτηση κυβερνησης Εθνικης Σωτηριας και ολες τις μικρες 'η μεγαλες λεπτομερειες που θα προεκυπταν.
Μα δεν αντιλαμβανεσθαι οτι ο Παπανδρεου ειναι μερος του προβληματος
τοσο για το ΠΑΣΟΚ(αυτο ειναι το λιγοτερο)οσο και για την Χωρα και αν δεν απομακρυνθει δεν μπορει να προχωρησει καμμια διαδικασια.
Μην περιμενεται απο τον ιδιο να το αντιληφθει και δυστυχως απ' οτι φαινεται
δεν υπαρχουν μεσα στο ΠΑΣΟΚ ισχυρες και σοβαρες προσωπικοτητες που να τον βοηθησουν να το αντιληφθει 'η σε διαφορετικη περιπτωση να του επιβαλλουν
μια κοσμια και αξιοπρεπη αποχωρηση.

Ανώνυμος είπε...

153 το ΠΑΣΟΚ, με τους βουλευτες τησ ακροδεξιας του Καρατζαφυρερ, και της Μπακογιαννη-Μητσοτακη, φτανει σχεδον 165. Μια χαρα ισχυρη κυβερνηση κανουν. Τη ΝΔ τι τη θελουν? Μηπως για να φθαρει ΚΑΙ αυτη?

Ανώνυμος είπε...

Ως λύση προτείνετε "τρίτο πρόσωπο ως πρωθυπουργό για μια κυβέρνηση λίγων μηνών, που θα αποτρέψει τη χρεοκοπία και τη δραχμή."

Για να αποτραπεί η χρεοκοπία (οτι τελοσπάντων εννοείτε με αυτο, αν κούρεμα 50% δεν είναι χρεοκοπία) και η επιστροφή στην δραχμή, πρέπει να αρχίσει να βελτιώνεται η οικονομία. Λέτε στους αναγνώστες σας οτι αυτό είναι εφικτό μέσα σε λίγους μήνες και μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η παγκόσμια και η ευρωπαική ιδιαίτερα οικονομία μπορεί να εισέλθουν σε ύφεση?

Πιο ρεαλιστικό θα ήταν να ζητούσατε "τρίτο πρόσωπο ως πρωθυπουργό για μια κυβέρνηση λίγων μηνών, που θα χρεωθεί τη χρεοκοπία και τη δραχμή."

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα έχει τελειώσει, δυστυχώς ή ευτυχώς. Το λυπητερό είναι πως ο κόσμος ακόμη ασχολείται να σχολιάζει τις προθέσεις και τις πράξεις των πολιτικών λες και στηρίζονται πάνω σε κοινώς αποδεκτές και κατανοητές λογικές δομές. Είμαι σίγουρος ότι αυτα που λέει και ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς τα πιστεύουν ειλικρινά - αυτό αδυνατεί να καταλάβει ο κόσμος και επιμένει να τους κατηγορεί στα πλαίσια της κοινής λογικής, νομίζοντας πως 'παίζουν θέατρο'. Δεν παίζουν θέατρο, δεν πρόκειται να αλλάξουν. Είναι ειλικρινής γιατί το ψέμα είναι η πραγματικότητά τους - αυτά που λένε είναι η αλήθεια τους, η μόνη που ξέρουν, η κομματική ιδεολογία.

Πραγματικά, ως ένα βαθμό τους λυπάμαι - έχουν την τραγική και αξιολύπητη παράνοια του Μ. Καντάφι όταν υποστήριζε πως θα πάει να διαμαρτηρηθεί πλάι στον λαό και πως δεν έχει καμία εξουσία. Λυπηθείτε τους, τους τραγικούς κλόουν της εποχής μας, και σταματήστε να ασχολείστε μαζί τους, το επόμενο κεφάλαιο δεν θα γραφτεί απο αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε στη χώρα του παραλογισμού. Οι πολίτες παραλογίζονται νομίζουν ότι υπάρχουν χρήματα και τους τα παίρνει η τρόικα. Νομίζουν ότι αν αλλάξει η κυβέρνηση θα αλλάξουν τα πράγματα και οι μισθοί οι συντάξεις θα επανέλθουν στα προ κρίσεις επίπεδα. Οι πολιτικοί παραλογίζονται. Οι βουλευτές του Π.Α.Σ.Ο.Κ. δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κρατήσουν σταθερά το τιμόνι της χώρας, πανικόβλητοι πηδάνε στη θάλασσα (ανεξαρτητοποιούνται) για να σώσουν το πολιτικό τους μέλλον. Η αριστερά παραλογίζεται θυμίζει την αριστερά του 1944 θέλει για να επιβάλει την άποψη της εκμεταλλεύεται τον πόνο των απεγνωσμένων πολιτών και τους σπρώχνει στα "όπλα". Η Ν.Δ. παραλογίζεται, "πιστεύει" (δεν νομίζω να είναι τόσο ... μάλλον ξέρει την πραγματικότητα) ότι μπορεί να εφαρμόσει "άλλη" πολιτική. Αλήθεια με τι χρήματα που θα τα βρει? ΛΑ.Ο.Σ, Μπακογιάννη θέλουν να "κυβερνήσουν"..... Ο πρωθυπουργός παραλογίζεται. Αλήθεια να πίστευε πραγματικά ότι θα περνούσε τα ναι στο δημοψήφισμα. Τα Μ.Μ.Ε. παραλογίζονται. Οι μόνοι που δεν παραλογίζονται είναι αυτοί που έχουν δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό και περιμένουν την επιστροφή στη δραχμή για να επιστρέψουν τα χρήματά τους πίσω. Και τότε αυτοί θα είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Και εγώ παραλογίζομαι που πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει και τελικά να γίνουμε ένα οργανωμένο κράτος δικαίου κατά τα πρότυπα των δυτικοευρωπαϊκών κρατών.
Τελικά δεν γίνεται κράτος αυτός ο λαός...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα αντεξει η χωρα μια προεκλογικη περιοδο 4 μηνων . Οποιος μπορει ή θελει να δωσει λευκη επιταγη στην τροικα να λεηλατησει τη χωρα , θα πρεπει να βρει αντιθετους ολους τους Ελληνες , ισως , οι αντιθετες αποψεις και η αντισταση να ειναι τελικα η ουσια της δημοκρατιας τη δεδομενη στιγμη .

Ανώνυμος είπε...

Τα περιθώρια ήταν πλέον μηδενικά. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από κυβέρνηση συνεργασίας. Οι εκλογές τώρα είναι η σίγουρη καταστροφή. Επιτέλους ο κ. Σαμαρά λυπήθηκε εμάς και την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο γελοίος Σαμαράς έχει εξευτελιστεί τις τελυταίες 2 ημέρες με την ανεύθυνη στάση του και την δηκαγωγία του. Κατάφερε να εκνευρίσει και αυτός όλην την Ευρώπη. Μοιραίος, εγωϊστής, ανίκανος και επικίνδυνος..
Ο Παπανδρέου έκανε έναν ελιγμό τις τελευταίες ημέρες με την κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου αλλά κατάφερε να ξεβρακώσει τον Σαμαρά.

Τα μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα έρθουν από εδώ και πέρα με την σύμφωνη γνώμη της Ν.Δ.!! Σε λίγους μήνες η Αριστερά θα αναπολεί τις ημέρες της κυβέρνησης Παπανδρέου και οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους αυτά που θα γίνουν!!

Άντε και ετοιμαστείτε για γερό sex τους προσεχείς μήνες.

Ανώνυμος είπε...

θα αντέξει και θα παραντέξει η χώρα και 4 και 5 και όσους μήνες χρειαστεί προεκλογική περίοδο. Το σηματικότερο όμως είναι ότι πλέον από αύριο τελειώνει οριστικά ο λαϊκισμός και επιτέλους θα εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για να γίνει η οικονομία ανταγωνιστική.

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ: Δεν αποτελεί «κόκκινη γραμμή» ο ορίζοντας της μεταβατικής κυβέρνησης

Ανοικτό αφήνουν στελέχη της ΝΔ το ενδεχόμενο, εφόσον συμφωνηθεί μεταβατική κυβέρνηση, να μην έχει ως χρονικό ορίζοντα τις έξι εβδομάδες αν πρέπει να συνεχιστούν διαβουλεύσεις για τις υποχρεώσεις της χώρας και τη σύναψη της δανειακής σύμβασης.

Τόσο ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδ. Λυκουρέντζος, χθες βράδυ στον ΑΝΤ1, όσο και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, Ι. Βρούτσης, σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ έδειξαν ότι δεν αποτελεί κόκκινη γραμμή ο χρονικός ορίζοντας μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο κ. Λυκουρέντζος ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την αρμοδιότητα να ορίσει τον χρονικό βίο και πως θα λάβει υπόψιν του τις ανάγκες της χώρας και τα χρονοδιαγράμματα, που υπάρχουν.

Ο κ. Βρούτσης, από την πλευρά του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί η ΝΔ να μη γίνουν εκλογές εντός του 2011. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι είναι προαπαιτούμενο να παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου και τόνισε πως η ΝΔ συμφωνεί με τη δανειακή σύμβαση όχι όμως και με τα μέτρα πολιτικής, τονίζοντας ότι «η πολιτική αυτή πρέπει να αλλάξει». Σημείωσε ακόμη ότι η ΝΔ συμφωνεί με τους δημοσιονομικούς στόχους.