Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Θύμα Σκοπιανών και Ελλήνων εθνικιστών ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

Γιατί άραγε εκφράζουν τόσο μίσος προς το πρόσωπο του Γ. Χατζημαρκάκη Έλληνες και σκοπιανοί εθνικιστές;
Για τους μεν Σκοπιανούς,διότι μόλις πρόσφατα (στις 20/09) σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, πέταξε έξω σκοπιανούς δημοσιογράφους, όταν άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην εκδήλωση με σκοπό να την διαλύσουν. Τους είπε και



μαλάκες! (Δείτε το video παρακάτω)
Αυτό δεν το συγχώρησαν ποτέ οι Σκοπιανοί και σε πρόσφατη επίσκεψη βουλευτών του Ευρωκοινοβουλίου, στην ομάδα των ευρωβουλευτών συμμετείχε και ο Γιώργος Χατζημαρκάκης. Οπότε βρήκαν την ευκαιρία και ντούμπλαραν την φωνή του για να του προκαλέσουν ζημιά στο εσωτερικό της Ελλάδος.
Γιατί όμως βρέθηκαν αμέσως πρόθυμα δεκανίκια των Σκοπίων στο εσωτερικό της Ελλάδας και μάλιστα από τον χώρο των εθνικιστών και των σκληροπυρηνικών της Συγγρού;
Διότι ο κ. Χατζημαρκάκης είναι μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Και ως γνωστόν διώκεται πολιτικά από τα σταγονίδια και τα αυγά του Φιδιού και της Συγγρού Περιέργως αυτά τα κέντρα αναμεταδίδουν πολύ πρόθυμα την προπαγάνδα ακόμη και των Σκοπίων, αρκεί να βλάπτει πρόσωπα κοντά στο περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη.
Μάλιστα, μόλις χθες ο Χατζημαρκάκης μετέφερε, σε συνέντευξή του, το αίτημα γερμανικών κέντρων αποφάσεων για συνυπογραφή του Μνημονίου 2 και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ, ως απαραίτητο βήμα για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Διαφορετικά πτωχεύει η χώρα! Αυτό ήταν "τεράστιο έγκλημα" που ενεργοποίησε αμέσως τα αντανακλαστικά των δεξιών και ακροδεξιών ιστολογίων, που αποδέχτηκαν ακόμη και την σκοπιανή προπαγάνδα για την επίτευξη των "σκοπών τους"!!
Αυτό θα πει πατριδοκαπηλία: συμμετοχή σε σκόπιμες προβοκάτσιες σχετικά με τα εθνικά μας θέματα, για την επίτευξη ιδιοτελών σκοπών και ατομικών συμφερόντων!

Μπράβο παιδιά! Και εις ανώτερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :