Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

#taxalia μας σε ένα video. Αλλοίωσαν τον λόγο του Γιώργου Χατζημαρκάκη.

Κρίμα που ελληνικά blogs (π.χ. taxalia) πέφτουν θύματα στο παιχνίδι των Σκοπίων, όταν μάλιστα αυτά τα blogs αυτοπροβάλλονται ως εθνοπατριωτικά (Κάποια εξ' αυτών με λύσσα και χολέρα θα πρόσθετα. Μην ξεχνάμε τους σκελετούς στην ντουλάπα!)!
Είναι γνωστό ότι αν απομονώσεις ένα κομμάτι από τον λόγο ενός 


ανθρώπου ή το "μεταφράσεις" λάθος μπορείς να αλλοιώσεις την ουσία του λόγου. Βασικός κανόνας της παραπληροφόρησης, της προβοκάτσιας και της δραματοποίησης των δελτίων ειδήσεων και βασικός κανόνας της προπαγάνδας.
Προπαγάνδα σκοπιανών που αναμεταδόθηκε
από τα σκληροπυρηνικά ιστολόγια της Συγγρού! 

Πρόσφατο θύμα αυτών των πρακτικών ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής του "Φιλελεύθερου κόμματος της Γερμανίας", Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Χατζημαρκάκης μόλις πρόσφατα αναγκάστηκε να πετάξει έξω από εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, στις 20 Σεπτεμβρίου με θέμα «Ελευθερία του λόγου και του τύπου στην ΠΓΔΜ», σκοπιανούς δημοσιογράφους που ήθελαν να διαλύσουν την εκδήλωση!
Πριν ξεκινήσει η συζήτηση του πάνελ, τρεις δημοσιογράφοι από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Φύρομ προκάλεσαν αναταραχή στην εκδήλωση, λέγοντας ότι πρόκειται για μια «αντί-μακεδονική», «αντιδημοκρατική» και «αντιφιλελεύθερη» εκδήλωση.
Παρακάλεσαν τους σκοπιανούς να σταματήσουν τις προκλητικές χειρονομίες και εκφράσεις αφού θα τους δίδονταν ο λόγος αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης του πάνελ.
Οι δημοσιογράφοι εξακολούθησαν να διακόπτουν τη ροή της συζήτησης, με αποτέλεσμα ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, Γιώργος Χατζημαρκάκης, να τους επισημάνει ότι παραβιάζουν τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους οδήγησε εκτός αιθούσης μια και δεν σταματούσαν.

Παρακάτω το video που αναμεταδόθηκε από το ιστολόγιο taxalia :

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

εθνικοπατριωτική είναι η μαλακία που σε δέρνει, σούργελο.

Ανώνυμος είπε...

Είστε σούργελα. Ταχάλια είναι το μεγαλύτερο ελληνικό blog.
Πιστεύω να σας μηνύσει, ο φίλος taxalia

Σαλονικιός είπε...

τα χάλια σας "περιοδικό" είναι πολύ μεγάλα. Μ΄αρέσει που κατηγορείς ένα μπλογκ με τεράστια προσφορά και ιστορία. Είναι τόσο φαιδρό το άρθρο σου που βαριέμαι να σε φτύσω. Έτσι κι αλλιώς, η εμπάθειά σου, θα σε έκανε ακόμη και να καταπιείς τη ροχάλα, αρκεί να πουλήσεις προστασία στη Ντόρα Μητσοτάκη. Αυλοκόλακα.