Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Λύτρωση για το πολιτικό σύστημα ο απεγκλωβισμός των υγιών Φιλελεύθερων Δυνάμεων από το Νεοδεξιό Φασισταριό του Αρχηγαντώνη

Οι Φιλελεύθερες Δυνάμεις δεν μπορούν να παραμείνουν υποταγμένες στους μπαμπούλες και τα φαντάσματα του χθες, του κρατισμού και του παλαιοκομματισμού.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά το απονενοημένο διάβημα Σαμαρά να διασπάσει το Εθνικό Μέτωπο σωτηρίας της Ελλάδας και να αντιταχθεί στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης της οικονομίας. Μια απόφαση που τον απομονώνει τραγικά τόσο από τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας όσο και από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές, και μάλιστα εκείνες της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, που πρωτοστάτησαν για την επίτευξη του εν λόγω μηχανισμού.
Τα σενάρια πολλά. Το βέβαιον είναι, ότι οι Φιλελεύθεροι Βουλευτές της ΝΔ δεν θα γονατίσουν εύκολα μπροστά στην φασιστική επιβολή των ψυχωτικών παιγνίων των Λαζαριδομουρούτηδων… Όσοι ήδη έχουν εκδηλωθεί υπέρ του μηχανισμού στήριξης, νιώθουν ασφυκτικά μέσα στο μαντρί μαζί με το λύκο-μπαμπούλα της ακροδεξιάς Αρχηγαντώνη. Να μη φοβηθούν. Ο λαός περιμένει την έκρηξη που θα εκτονώσει το βαρύ κλίμα στο πολιτικό μας σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :