Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σαμαράς: «Καταψηφίζω, αλλά τα λεφτά θα τα πάρω…»!!!

Με ένα λογύδριο-μνημείο πολιτικού αμοραλισμού, τυχοδιωκτικού αριστερίστικου ακροδεξιού λαϊκισμού και ψυχωτικής ανισορροπίας, ανακοίνωσε απόψε αργά το βράδυ την αντίθεσή του στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας ο Αντώνης Σαμαράς!!! Το… βασάνισε πολύ, πελαγοδρομώντας επί δύο 24ωρα, και ενώ ήδη η «νέα ΝΔ» είχε κατακρημνιστεί σε βάραθρα αναξιοπιστίας και ανυποληψίας. Και βγήκε απόψε, λίγο πριν τα… μεσάνυχτα, για να πει, ότι «Το καταψηφίζουμε! Όχι γιατί αρνούμαστε τη χρηματοδοτική στήριξη, που το ΠΑΣΟΚ κατέστησε απαραίτητη πλέον. Αλλά διότι διαφωνούμε με την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ (σ.σ. ποια; του… Καραμανλή…;) και με την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης».
Απόγειο ανηθικότητας για τον Αρχηγαντώνη! Δεν αρνείται τα… λεφτά του μηχανισμού στήριξης, αλλά φοβάται να αναλάβει τις εθνικές ευθύνες του ως ηγέτης μεγάλου κόμματος εξουσίας που είναι ιστορικά συνυπεύθυνο για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας, λειτουργώντας μάλλον ως η… Παπαρήγα της νεοδεξιάς! Απίστευτα πράγματα! Ναι στα λεφτά, όχι στην ψήφιση της συμφωνίας! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά λες και θα είναι… πρωθυπουργός σε μερικές μέρες από σήμερα, δηλώνει ξεδιάντροπα: «Σήμερα σημειώνω ότι, ανεξάρτητα από τη θέση μας αυτή, θα σεβαστούμε τα χρήματα που δίνονται την κρίσιμη στιγμή στην Ελλάδα από κυβερνήσεις των εταίρων μας και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ασφαλώς εμείς δεσμευόμαστε από τις συμβάσεις που υπογράφει το Ελληνικό κράτος, ακόμα κι όταν διαφωνούμε. Η Ελληνική Πολιτεία έχει συνέχεια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε τα χρήματα αυτά να πιάσουν τόπο και να επιστραφούν όπως προβλέπει η Σύμβαση...» Καταλάβατε; Δεν ψηφίζει τα μέτρα, αλλά θα τα… εφαρμόσει ακόμη και αν γίνει αυτός πρωθυπουργός!!! Δηλαδή, άλλος να φάει το βρίσιμο και να έλθει αυτός να δρέψει τις δάφνες πάνω στην τόλμη και τον αγώνα των άλλων!
Κρίμα, πολύ κρίμα, για το κατάντημα του Εφιάλτη
Και αν ο Γιώργος έχει κότσια (που τελευταία απέδειξε πως έχει…) να του απαντήσει μεθαύριο στη Βουλή: «Ωραία, κ. Σαμαρά. Πάμε αμέσως σε εκλογές. Να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να μας κρίνει ο λαός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :