Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ο Αρχηγός Αντώνης, πιόνι των αδίστακτων κερδοσκόπων που θέλουν να δουν την Ελλάδα χρεοκοπημένη.

Η Δεξιά ξαναβρίσκει τον παλιό κακό της, εαυτό ….
Ο Αντώνης αποφάσισε να λειτουργήσει ως δεξιός κομματάρχης και όχι ως Αρχηγός κόμματος εξουσίας. Ο Αντώνης σπρώχνει την Ελλάδα σε χρεοκοπία για τα κέρδη των διεθνών κερδοσκόπων!...!
Δηλαδή εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός τι ακριβώς θα έκανε; Γιατί η στάση του οδηγεί με απόλυτη ακρίβεια στην κατάρρευση και μας χώνει ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ και των Παγκόσμιων Τραπεζών. Μέχρι στιγμής καμία πρόταση δεν έχουμε ακούσει πέραν από κάποιες ανάσες και κάποιες ανολοκλήρωτες σκέψεις για ζητήματα που προκύπτουν αιφνιδίως. Όσο και αν ζητωκραυγάζουν για την «αντίσταση» του Αντώνη οι χειροκροτητές της ακροδεξιάς και της νεοδεξιάς, τίποτα δεν καταφέρνουν. Περιχαρακώνονται στην .....

..... άρνηση και στην στασιμότητα του «όχι σε όλα». Στις εύκολες και ανέξοδες λύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά!
Η ΝΔ έχει επιστρέψει ξανά στην εποχή της «επάρατης δεξιάς» και στον κομματισμό και κρατισμό της δεκαετίας του πενήντα. Επιλογή, καταδικασμένη ιστορικά και πολιτικά. Ο κρατισμός είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που υφίσταται σήμερα η πατρίδα μας. Αυτός ο κρατισμός μας καταδίκασε σε πορεία χρεοκοπίας και όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου ανθίστανται προς αποφυγήν της εθνικής χρεοκοπίας. Ο Αρχηγαντώνης αρνείται αυτό το δρόμο και παίζει το σκληρό παιχνίδι των αδίστακτων διεθνών κερδοσκόπων που θα ήθελαν να δουν την χώρα μας χρεοκοπημένη και λεηλατημένη από την σπείρα των διεθνών κερδοσκόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :