Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τιμή και δόξα στους νεκρούς εργαζόμενους από τους άνανδρους κουκουλοφόρους ...

General Strike Paralyses Greece
Τα στοιχεία των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Bank επί της οδού Σταδίου 23 έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.
Προανάκριση για το θάνατο των τριών ατόμων και τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος εξέτασε τα πτώματα, ο θάνατός τους οφείλεται σε ....

..... ασφυκτικά αίτια, λόγω του πυκνού καπνού.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου, πιθανότατα ενώ προσπαθούσε να κατέβει στο ισόγειο για να ξεφύγει, η μία γυναίκα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου, ενώ η τελευταία κοντά στο μπαλκόνι, ενώ προσπαθούσε να βγει για να πάρει αέρα.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 28 προσαγωγές, 12 συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν τραυματισθεί και 29 αστυνομικοί.
Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ μεταξύ άλλων έγινε έφοδος παρουσία εισαγγελέα και στο υπό κατάληψη κτήριο της οδού Ζαΐμη 11.
/ /Photo by Uriel Sinai/ Getty Images / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :