Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Γιωργάκη, κάνε ένα ...μικρό flash back.!

Την θυμάσαι την περσινή μούρη σου Γιωργάκη; Αν όχι, ρίξε μια ματιά στην ...εικόνα σου.
Ποιός στ' αλήθεια να το φανταζόταν, ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο, αυτή η μούρη θα ήταν σήμερα ...πρωθυπουργός της χώρας;
Πέρσι τέτοιον καιρό Γιωργάκη κι' ενώ ήσουν ...αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουτέστιν ένα μόνιμα καρφιτσωμένο "όχι σε όλα", πήρες ...αλά μπρατσέ τον σύντροφο Νομάρχη Πειραιώς και ντογρού κατά το πρώτο λιμάνι της χώρας.
Όλα εδώ πληρώνονται Γιωργάκη.!
Πέρσι πλήρωσες και τα ναύλα των Κρητικών αγροτών για να έρθουν στας ...Αθήνας, και με τα αγροτικά (επιδοτούμενα) και σχεδόν ερπιστριοφόρα τρακτέρ τους, τους καλούσες να κάνουν πορεία στο σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.!
Ήσουν από τότε για κλάματα Γιωργάκη, αλλά φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός κατελήφθη εν υπνώσει, και συ εν μια νυκτί ανέλαβες χρέη κυβερνήτη της χώρας, ως Παπανδρέου ο Γ' μέλος της δυναστείας του ...Παπανδρεϊσμού.
Καλά να πάθεις Γιωργάκη, και μαζί με σένα ας αυτομαστιγωθούν και οι απανταχού κοψοχέρηδες. Προσωπικά από σένα δεν έχω καμία ...... απαίτηση. Ότι κι' αν μου κάνεις.
Κοιτάξτε υποκριτική μούρη...
Λοιπόν Γιωργάκη, από πέρσι μέχρι φέτος τα πράγματα άλλαξαν.
Πέρσι με την ντουντούκα στο χέρι καλούσες τους φίλους ...βρακάδες αγρότες να ...καταλάβουν την πόλη, και μάλιστα με μουσική υπόκρουση του πράσινου ψηλολέλεκα (ας υποθέσουμε) δημάρχου του ...λιμανιού.!
Τώρα πήρες το επιτελείο σου και ...συσκέπτεσαι (!) με κύριο θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις, στέλνοντας παράλληλα … μήνυμα (sms) στους αγρότες να εγκαταλείψουν τα μπλόκα, λέγοντας ότι ...δεν υπάρχει λόγος γι' αυτές τις κινητοποιήσεις, η εικόνα των οποίων θίγει τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Μα καλά ρε Γιωργάκη, όταν κατέβαινες στο λιμάνι – για ψηφοθηρικούς λόγους – δεν σου πέρασε από το μυαλό η… εικόνα της χώρας στο εξωτερικό;
Και για να τελειώνουμε με τον άκρατο λαϊκισμό σου.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το κλείσιμο των δρόμων.
Το κατάλαβες;
Π.Ν.

gianniotis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :