Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πότε ακριβώς υπήρξε «αχαλίνωτος φιλελευθερισμός» βρε Αντώνη, στην Ελλάδα;

Παραπαίουν οι ανεκδιήγητοι Μουρουζιώτες και οι Μουρουζιώτισσσες μεταξύ ακροδεξιάς, λαϊκοδεξιάς και φιλελευθερισμού. Ο τελευταίος μάλιστα δεν τους ταιριάζει καθόλου. Δεν θέλουν όμως να χάσουν και τις ψήφους. Τόσα χρόνια Μεγάλη Μεσαία Κεντροδεξιά Φιλελεύθερη Παράταξη το έπαιζε η ΝΔ. Πώς να πείσει τώρα με τον Αρχηγαντώνη ότι παρέμεινε Κεντροδεξιά και Φιλελεύθερη. Δε λέει! Με ακροδεξιούς και εθνικολαϊκιστές στο πλευρό του;
Όμως να βγαίνει ο Αντώνης και να λέει ότι ήταν αχαλίνωτος ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα, κάτι δεν πάει καλά. Πότε και που ακριβώς τον είδε τον Φιλελευθερισμό στην Ελλάδα ο Αντώνης; Παντού κρατισμός και τώρα το κράτος γίνεται βασικός μέτοχος και των πιο μικρών επιχειρήσεων! Μυριζόμαστε δάχτυλο κρατικοδίαιτων συμφερόντων που τα θέλουν όλα δικά τους. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να καταγγείλουν τον Φιλελευθερισμό και να βρούνε ταυτόχρονα ένα λογοπαίγνιο να τον κρατήσουν. Και το βρήκαν στον συνδυασμό του «κοινωνικού Φιλελευθερισμού». Μόνο που όταν το λέει ο Αντωνάκης είναι φανερό ότι ταυτίζει τον «κοινωνικό του Φιλελευθερισμό» με το «βαθύ κράτος». Αυτό το κράτος που ευθύνεται μέχρι στιγμής για όλες τις συμφορές που έχουν χτυπήσει τη σύγχρονη Ελλάδα. Αυτό το κράτος που η διαπλοκή του έχει λεηλατήσει τους Έλληνες.
Να σου λείπουν Αντωνάκη οι πειραματισμοί με τον Φιλελευθερισμό. Ήσουν και θα παραμείνεις λαϊκιστής, κρατιστής και εξυπηρετητής μεγαλοσυμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :