Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Μαρκογιαννάκης: Αιχμές κατά Σαμαρά

Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε σε συνέντευξή του σε σταθμό των Χανίων ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη ΝΔ στο μέλλον. Παράλληλα έκανε λόγο για τεράστιο εσωκομματικό πρόβλημα.
«Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Η συντριπτική πλειοψηφία που ανήκει στο χώρο της Κεντροδεξιάς μας γυρίζει την πλάτη» επεσήμανε και πρόσθεσε «Καθημερινά με ρωτούν δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες, αν θα πάω με τη Ντόρα. Αυτή τη στιγμή στις προθέσεις μου είναι να είμαι στη ΝΔ. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να ξαναγίνω βουλευτής».
Αποκάλυψε επίσης πως μετά από παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε να... καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα σκληρά μέτρα ακολουθώντας την κομματική γραμμή. Ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα έπρεπε να πει ναι στο νομοσχέδιο επί της αρχής και να καταψηφίσει συγκεκριμένα μέτρα.
Επιπλέον, άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Δεν θέλω να πιστέψω πως το όχι στη Βουλή ήταν εφεύρημα για να φύγει η κ. Μπακογιάννη» ενώ υπογράμμισε πως «η διαγραφή της κ. Μπακογιάννη δεν είναι διαγραφή της κ. Μπακογιάννη αλλά ουσιαστικά ένα κομμάτι που βλέπει ότι η συγκατοίκηση είναι προβληματική.»
Εν τω μεταξύ, ανέφερε πως αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα καθώς όπως είπε «τους κρατώ με νύχια και με δόντια. Κάντε υπομονή τους λέω, με την ελπίδα πως θα βρεθεί μια χρυσή τομή για να πορευτούμε.»
Τέλος εκτίμησε πως ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :