Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Οι σύμβουλοι προτείνουν στον Αντώνη να βγει «τώρα» για περιοδείες

Στη Συγγρού αναζητούν φετίχ αντίστοιχο με το ποδήλατο του Γιώργου!
Πανικός επικρατεί στην Συγγρού. Ούτε με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις κατάφεραν να αλλάξουν το κλίμα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατάρρευσαν και τα σενάρια χρεοκοπίας, στα οποία είχαν επενδύσει όλες τους τις προσδοκίες! Τι να κάμουν λοιπόν αποφάσισαν να βγάλουν από τη ναφθαλίνη τον «Αρχηγό που επιτέλους έγινε Ηγέτης»!
«Πρόεδρε ξεκινάμε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από χωριό σε 


κωμόπολη θα πηγαίνουμε». Ο Αρχηγός δεν είναι για τέτοια αλλά τι να κάμει; Ούτε συνεντεύξεις δίνει, ούτε για περιοδείες είναι ο καλύτερος.
Για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη απαιτείται προετοιμασία τουλάχιστον μιας εβδομάδας και πάλι δεν πάει. Φοβάται! Του έχουν ετοιμάσει συνέντευξη σε γνωστό «φίλο» δημοσιογράφο και πάλι δεν ήταν έτοιμος!

Στις περιοδείες πιστεύουν θα τραβήξει περισσότερο. Δηλαδή καλύτερος ήταν ο Γιώργος που τον τραβούσαν σε κάθε εμποροπανήγυρη και στις πλατείες των χωριών; 
Για το Γιώργο έλεγαν ότι η χειραψία μαζί του μαγνητίζει. Σου έδινε το χέρι του ο Γιώργος και έτρεχες να τον ψηφίσεις. Το ίδιο ισχύει για τον Αντώνη. Μια ματιά του μόνο φτάνει για να σε κάμει οπαδό του για μια ζωή! Έχει ειδικευτεί σε κάτι κόλπα ζόρικα απ’ τις Ινδίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :