Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ιδού πώς εκβιάζει ο Νταβατζής του fimotro!!!

Μετά τη χθεσινή ξευτίλα και ψυχρολουσία που υπέστησαν ο Παπαρογιάννης και ο πολιτικός του "μέντωρ", Κόκκινος Πάνος, μυαλό δεν έβαλαν! Περίεργες διαπλοκές και διασυνδέσεις ανάμεσα σε Ρηγίλλης και fimotro... Κάποιοι -που ξέρουν πολλά- λένε πως η Ρηγίλλης έχει το συγκεκριμένο μπλογκ "στο τσεπάκι"... Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...
Απόψε επιδόθηκαν σε νέα χυδαία και συκοφαντική επίθεση ενάντια στον Κώστα Μπακογιάννη. Αφού πια τα βίντεο παίχτηκαν σε όλα τα κανάλια και όλοι έμαθαν πως -παρά τις αντίθετες ψευδείς "ειδήσεις" του Παπαρογιάννη- ο Μπακογιάννης ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για το Δήμο Καρπενησίου, σήμερα άρχισαν τον πόλεμο λάσπης και νεύρων... Γράφοντας για... αμύθητα ποσά που δήθεν θα διατεθούν για την εκλογή του Κωστή! Πού θα διατεθούν; Σε τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους... Τυχαία η αναφορά του Παπαρογιάννη; Όχι, φυσικά! Έμμεσα στέλνει -σαν κανονικός Αρχινταβατζής του Διαδικτύου- μήνυμα στο γιο της Ντόρας: "αν θέλεις να πάψω τον πόλεμο, πέσε χρήμα!" Είναι η συνήθης τακτική των πάσης φύσεως "προστατών" και λοιπών αποβρασμάτων.
Μόνο που ο Κωστής του έχει κάτι... καλύτερο και από ευρώ: μια περιποιημένη μήνυση και αγωγή σε περίπτωση που συνεχίσει τον βρώμικο και συκοφαντικό κατήφορο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :