Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί φεύγει από τις Εξεταστικές ο Σαμαράς;

Ουσιαστικά θέλει να προστατέψει τον Καραμανλή από περαιτέρω εμπλοκή βάσει των συμφωνηθέντων, πριν ακόμα από τις Εθνικές εκλογές, όπου ηττήθη το καραμανλικό σύστημα με πρωτοφανή πανωλεθρία. Η πιο αξιοπρεπής τελικά ήττα της Νέας Δημοκρατίας ήταν επί Μητσοτάκη, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που είχε από τα ΜΜΕ, τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα, το βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά και το εσωτερικό του κόμματος, το βαθύ παρακράτος της κομματικής νομενκλατούρας!
Είναι ευκολότερο να καταγγελθεί το Πασόκ ότι «εκβιάζει και αποπροσανατολίζει» την επιτροπή παρά να .......

...... κάθεται η Νέα ΝΔ να υπερασπίζεται ένα σύστημα καταδικασμένο και εκλογικά από τον ελληνικό λαό. Υποτίθεται μάλιστα ότι ο Αντώνης έχει καταδικάσει στα λόγια, την πρόσφατη κυβερνητική θητεία. Για κάποιους θερμόαιμους παρακρατικούς στη Νέα ΝΔ, για όλα έφταιγε …… η Ντόρα!...!
Το κυριότερο όμως που φοβήθηκε ο Σαμαράς, είναι τα νέα στοιχεία που θα έβγαιναν οσονούπω στην επιφάνεια και θα μπέρδευαν ακόμα περισσότερο το πρώην Μαξίμου στο Βατοπαίδι και στα ομόλογα. Έτσι προτιμήθηκε η «ηρωική» έξοδος, για να διευκολυνθεί ο πρώην που ψάχνει να βρει στιγμή να βγει και να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :