Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Παραιτήθηκε από μέλος της ΝΔ ο δημοσιογράφος Νίκος Πουρτσίδης

Την παραίτηση του από μέλος της ΝΔ ανακοίνωσε με επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης ο γνωστός Κομοτηναίος δημοσιογράφος, Νίκος Πουρτσίδης, τη Δευτέρα (28/6) εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτηση του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα προβλήματα του τόπου.

Ο κ. Πουρτσίδης στην επιστολή του χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις τονίζοντας εμμέσως ότι η ΝΔ διατηρούσε πελατειακές σχέσεις με ........

.......... ψηφοφόρους του κόμματος ενώ παράλληλα σημειώνει ότι από δω και στο εξής θα έχει την ικανοποίηση να μη συμμετέχει σε όσα τραγικά συμβαίνουν στο κόμμα τον τελευταίο καιρό. Αναλυτικά, ο Νίκος Πουρτσίδης στο κείμενο της επιστολής του αναφέρει πως :

«Επιστρέφω την κάρτα μέλους και παρακαλώ να με διαγράψετε από τους καταλόγους των μελών της ΝΔ, εκφράζοντας συγχρόνως την αγανάκτηση μου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, της χώρας και των πολιτών και την ιδιαίτερη «φροντίδα» και «στήριξη» που παρέχετε στους οπαδούς της παράταξης σας.

Τουλάχιστον να έχω την ικανοποίηση ότι από δω και πέρα, δεν στηρίζω με την όποια συμμετοχή μου, όσα τραγικά βλέπουν όλοι (πλην αυτών που παριστάνουν την τοπική ηγεσία) να συμβαίνουν στον χώρο της παράταξης μας τα τελευταία χρόνια, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Επιθυμώ την αποστασιοποίηση μου από αυτό που εξακολουθείτε ακόμη να ονομάζετε «κομματική οργάνωση», η οποία εκτός από την οργάνωση του ετήσιου κομματικού χορού και την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών, απείχε, απέχει και θα απέχει συστηματικά από το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου και της χώρας, χωρίς καμία παρέμβαση, χωρίς λόγο, χωρίς άποψη, περιοριζόμενη στο μοναδικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει, αυτό του χειροκροτητή».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωνής» ο γνωστός Κομοτηναίος δημοσιογράφος μετά από μια μακρά περίοδο συμμετοχής στα πολιτικά και στα κοινά της ΝΔ μετά από αυτή του την παραίτηση δεν πρόκειται να αποστασιοποιηθεί αλλά στις σκέψεις του είναι να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ, με τον οποίο εξετάζει και το ενδεχόμενο ακόμα και να πολιτευτεί είτε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές είτε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :