Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμπόλα… νταβατζήδων-δημοσκόπων! Ο ένας… λιβανωτό στον Καραμανλή και ο άλλος καπίστρι!!!

Θα μας τρελάνουν οι μεγαλονταβατζήδες και οι περίεργες διαπλοκές τους! Δύο δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο. Η μία στο «Παρόν», για την οποία ήδη γράψαμε, και η άλλη στο «Πρώτο Θέμα». Το μόνο κοινό των δύο φυλλάδων είναι ο… «έρωτάς» τους προς τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη… Αλλού όμως έρχονται σε σύγκρουση, με συνέπεια να γελοιοποιούνται και οι ίδιες και οι εταιρίες που προσφέρουν την εκδούλευση, με το αζημίωτο φυσικά…
Η διαφορά τους, λοιπόν, έγκειται στη στάση απέναντι στον... πρώην Καταλληλότερο και νυν Σιωπηλότερο, κ. Κωστάκη Καραμανλή. Το μεν «Πρώτο Θέμα» παραμένει άσπονδος εχθρός του Κωστάκη και δεν χάνει ευκαιρία να τον «αποτελειώνει», την ίδια ώρα που εξυμνεί τον Γιούρι Αντώνη Γκέλερ! Αντιθέτως, το «Παρόν» του κ. Κουρή έχει παλαιόθεν «συμπάθειες» με τον Κωστάκη και πασχίζει να τον «καθαρίσει» από τις ενοχές για την χρεοκοπία της χώρας.
Όθεν, το ίδιο πόπολο και κατά την ίδια χρονική περίοδο ερωτηθέν απεφάνθη κατά μεν το «Πρώτο Θέμα», ότι ο Καραμανλής πρέπει να εκτελεστεί στο Γουδί για τα χάλια της οικονομίας που παρέδωσε (έτσι τουλάχιστον επιτάσσει το 82% των ερωτηθέντων σύμφωνα με την Alco!), κατά δε το «Παρόν» παίρνει πανηγυρικά απαλλακτικό βούλευμα από το 64% των ερωτηθέντων σύμφωνα με τη RASS… Εντωμεταξύ, οι «ερωτηθέντες» είναι οι ίδιοι… Δηλαδή οι Έλληνες πολίτες που ζουν σε μια όμορφη χώρα που λέγεται Ελλάδα και διαβάζουν «Παρόν» και «Πρώτο Θέμα»… Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :