Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η καχυποψία κυριαρχεί στη Νέα Ρηγίλλης

Σε δύο βασικά στρατόπεδα έχει επικεντρωθεί ο πόλεμος για την εξουσία της Νέας Δημοκρατίας. Καραμανλικοί εναντίον στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης. Το πρόβλημα είναι ότι οι προερχόμενοι από το στρατόπεδο της ΠΟΛΑΝ αντιμετωπίζουν με μεγάλη καχυποψία τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού. Ήταν που ήταν φοβικοί και συνωμότες τώρα πιστεύουν ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Άλλος ένας λόγος που πρέπει να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε νέα στέγη, περισσότερο δική τους, πιο ασφαλή …Να ελέγξουν ακόμα και τους τοίχους!
Τα σενάρια που τρέχουν τελευταία είναι για την «επόμενη μέρα». Οι στενοσύμβουλοι και οι Λαζαριδομουρούτηδες είναι πεπεισμένοι ότι ο πρώην κοιτάζει στην επόμενη μέρα. Βλέπει στο μέλλον! Τι θα κάμει ο Καραμανλής όταν οι απανωτές ήττες θα διαδέχονται η μία την άλλη; Θα κάτσει να περιμένει τον αρχηγό Αντώνη να γίνει πρωθυπουργός; Ή θα ξεκινήσει διαδικασίες επιστροφής του στην ηγεσία του κόμματος, ακόμα και μετά την πρώτη ήττα;
Σύμφωνα με τις θεωρίες των παιγνίων, σιγά που θα κάτσει ο πρώην να περιμένει να γίνει υπουργός του Αρχηγαντώνη! Άλλο καημό δεν έχει στη ζωή του. Είναι πλέον δεδομένο για τους συμβούλους της Νέας Νέας Δημοκρατίας, ότι ο Καραμανλής δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα κινήσει διαδικασίες! Και το χειρότερο σενάριο είναι να τα έχει βρει από τώρα η Ντόρα μαζί του για την εκπαραθύρωση των ανοιξιάτικων στελεχών, που σημειωτέον θεωρούνται από τους Καραμανλικούς «πολύ λίγοι», «φοβικοί», «τρελαμένοι», «αγνώμονες», «αλαζόνες», «μικρόψυχοι» και «εκδικητικοί»! Εδώ συμφωνούν με τους Ντορικούς. Πολύ ενδιαφέρον σημείο προσέγγισης!
Ο πόλεμος στο εσωτερικό της Ρηγίλλης, μόλις ξεκίνησε! Βρισκόμαστε στην εισαγωγή. Ακολουθούν επικά κεφάλαια συγκρούσεων και συνομωσιών! Στα έπη είναι προετοιμασμένοι οι Καραμανλήδες στις συνωμοσίες οι Λαζαριδομουρούτηδες και τα ψωνισμένα αλαλάζοντα λιβανιστήρια τους!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :