Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Γιωργάκης: ο πιο αδέξιος Πρωθυπουργός όλων των εποχών!


Πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια από το 2004, για ν’ αρχίσει η προπαγάνδα των πρασινοφρουρών να απαξιώνει την Κυβέρνηση Καραμανλή, λοιδορώντας την ως «την χειρότερη όλων των εποχών»! Ε, τώρα ήρθε η ώρα να λουστούν με τα δικά τους βρώμικα "ευφυολογήματα"! Γιατί μόλις 5 μήνες μετά την επάνοδό τους στην εξουσία αποδεικνύονται ως μια κάκιστη Κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μπούσουλα, χωρίς την παραμικρή αξιοπιστία! Σε όλα τα φλέγοντα προβλήματα του τόπου λάμπουν με τις αμετροέπειες, τα «ήξεις αφήξεις», τις εγκληματικές παλινωδίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ό,τι έγινε σήμερα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο! Ήταν έτοιμοι να χαριστούν για άλλη μια φορά στους κατεξοχήν φοροφυγάδες και να φορτώσουν τα «γνωστά άγνωστα» υποζύγια, τους δύσμοιρους τους μισθωτούς. Στο παρά πέντε, και μετά από πολλές εσωκομματικές γκρίνιες και αμφιταλαντεύσεις, επεξεργάζονται την… τροποποίηση του σχεδίου που μόλις και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση κατέθεσαν!
Είναι αυτό εικόνα σοβαρής Κυβέρνησης που καλείται να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη Οικονομική Κρίση; Πώς να μας εμπιστευθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και οι αγορές, όταν εμείς οι ίδιοι αμφιβάλλουμε για την ύπαρξη σοβαρού και ρεαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης Παπανδρέου για έξοδο από την χρεωκοπία;
Είναι τραγικό τέτοιες δύσκολες ώρες οι τύχες της πατρίδας να βρίσκονται στα αδέξια χέρια του… περιπλανώμενου ταξιδευτή των 5 ηπείρων! Σκέτη απόγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :