Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εμφανίζονται σιγά σιγά οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ.



Αυξήθηκαν οι εμφανίσεις τελευταία των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ. 
Η μάχη επικεντρώνεται μεταξύ τεσσάρων πολιτικών. 
Του Ευάγγελου Βενιζέλου που θεωρείται από τους υπόλοιπους καμένο χαρτί, του Ανδρέα Λοβέρδου, της Άννας Διαμαντοπούλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 
Ο Χρυσοχοΐδης, θα λέγαμε ότι λειτουργεί ακριβώς όπως ο Σαμαράς και τις ίδιες σχέσεις με την 


Αμερικάνικη Πρεσβεία. 
Αν προσέξετε έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο για να μην καούν οι δάφνες της «17 Νοέμβρη». Εμφανίζεται ελάχιστα και μόνο όταν το γεγονός έχει θετικό πρόσημο. 
Οποιαδήποτε περίοδο τα γεγονότα είναι αρνητικά … «εξαφανίζεται» από προσώπου γης! Τον είδαμε στην επίσκεψη Ρέσλερ, έπειτα από μια μεγάλη περίοδο περίεργης απουσίας. 
Ο Β. Βενιζέλος και η Α. Διαμαντοπούλου αναγκαστικά βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. 
Ειδικά ο Βενιζέλος. Στη Νέα Δημοκρατία τον έχουν στοχοποιήσει και διαδίδουν ότι θέλουν από τώρα να κάψουν την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, όπου θα είναι και αρχηγός. 
Στην πραγματικότητα εξελίσσεται «πλεκτάνη» ακριβώς η ίδια με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για τη Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η Πρεσβεία ψάχνει να βρει τρόπο να προωθήσει «δικούς» της ανθρώπους στα δύο μεγάλα κόμματα. Θέλει να ελέγξει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, την μεταπαπανδρεϊκή περίοδο. 
Χωρίς να υπολογίζει τον βαρύνοντα παράγοντα που λέγεται Ευρώπη. Η Ελλάδα χρωστά κυρίως στην Ευρώπη(Γαλλία, Γερμανία) και το παιχνίδι στην Ελλάδα παρουσιάζει και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον για τους Αμερικάνους.
Ενδέχεται η Ελλάδα να εξελιχθεί σε πολιορκητικό κριό της Ευρωζώνης. Αν και τελευταία φαίνεται ότι δεν συμφέρει κανέναν η κατάρρευση της ευρωζώνης. Η πτώχευση της Ελλάδας δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων εντός της Ευρώπης. Η κατάρρευση της Ευρωζώνης προκαλεί παγκόσμιο οικονομικό σοκ με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ενώ η χρεοκοπία της Ελλάδας μπορεί να "ελεγχθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια :