Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η απέραντη μανιοκαταθλιπτική βλακεία των Λαζαριδομουρούτηδων

Κάνοντας μια απλή περιήγηση στα «σαμαρικά» μπλογκς παθαίνει κανείς… κατάθλιψη από τις ατέρμονες ταυτολογίες, όλες εκπορευόμενες από τους ψυχωτικούς μυστικοσυμβούλους του Αρχηγαντώνη και το δολερό χαλκείο της «νέας» Ρηγίλλης. Οι Λαζαριδομουρούτηδες, και τα λοιπά «ορφανά» της ΠΟΛ.ΑΝ., οι λύκοι αυτοί των σκευωριών, των παιγνίων και του χάους, βρήκαν πόρτα ανοιχτή από το «χοντρό» και εισέβαλαν στο γαλάζιο μαντρί, διψασμένοι για νεοδημοκρατικό αίμα και αποφασισμένοι για όλα!
Τα διάσπαρτα σε ΜΜΕ και διαδίκτυο λιβελλογραφήματα κατά παραδοσιακών αγωνιστών της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης -που «ενοχλούν» ή «πληγώνουν» τον ακατανόμαστο αρχηγό τους- έχουν όλα κοινή υπογραφή και γραφίδα. Η ταυτόσημη νοσηρή μπουρδολογία τους το καταδεικνύει. Φτάνουν μέχρι του σημείου να… αμφισβητούν το δικαίωμα ενός ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται. Ενοχλούνται απίστευτα από το ηρωικό επώνυμο της Ντόρας Μπακογιάννη, γιατί τους υπενθυμίζει, ότι ενώ κάποιοι Μεγάλοι Αγωνιστές αυτής της Παράταξης έχυσαν ακόμη και το αίμα τους υπερασπιζόμενοι τις ιδέες τους για Δημοκρατία, Ελευθερία και Συμφιλίωση, ο δικός τους Εφιάλτης «τα έπαιρνε», για να γκρεμίσει από την εξουσία τον ευεργέτη του… Αυτό είναι το κατάντημα όσων θεωρούν ότι απαξιώνουν τους αντιπάλους τους παραποιώντας την νόμιμη ταυτότητά τους.
Κατά τ’ άλλα, τιμή και καμάρι για τη Ντόρα και το «Μητσοτάκη» και το «Κούβελου» που οι καταγέλαστοι της «προσάπτουν», αφού για όλα αυτά είναι και πρέπει να νιώθει περήφανη. Ως γυναίκα, ως σύζυγος και ως πολιτικός. Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :