Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ησυχία! Ο Σαμαράς επεξεργάζεται σχέδιο-ανάσα ...

Η πατρίδα περιμένει με αγωνία τον Αντώνη!
Δεν θέλει το ΔΝΤ ο Αρχηγός. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι κανένας δεν το θέλει αλλά εκεί οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων! Και η πραγματικότητα είναι σκληρή. Απαιτεί σοβαρές προτάσεις. Η σοβαρή πρόταση λοιπόν που επεξεργάζονται τα στελέχη της νέας Ρηγίλλης είναι ένα σχέδιο-ανάσα για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Το σκέφτονταν πολύ. Μάλλον δεν έχουν προσέξει πόσα χρόνια τώρα, τα άλλα κόμματα επεξεργάζονταν το ίδιο ακριβώς «σχέδιο»!
Άσε με τις μεταρρυθμίσεις τι ακούγαμε! Από μεταρρύθμιση πηγαίναμε σε μεταρρύθμιση. Μεταρρυθμίσεις ακούγαμε και μεταρρυθμίσεις δεν βλέπαμε! Πέντε χρόνια μας μεταρρύθμιζε ο πρώην και από το πολύ περίμενε μας πήρε ο ύπνος!
Όσο για τις περικοπές του δημοσίου! Είκοσι χρόνια τις περιμένουμε. Και τα ίδια κόλπα βλέπαμε. Όσο κυβερνούσε η ΝΔ δεν την άφηναν τα κανάλια, όσο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ δεν το άφηναν οι διορισμένοι στο Δημόσιο. Οι νοοτροπίες των βολεμένων. Οι οποίοι εκβίαζαν την «κυβέρνηση του λαού» (δηλαδή την δική τους, μια και λαός είναι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που έχουν διοριστεί παράνομα και καταχρηστικά στο δημόσιο). Επέμεναν ότι αυτοί «έβγαλαν την κυβέρνηση» και τους χρωστά! Έτσι περνούσαν τα χρόνια, χωρίς ποτέ να γίνεται τίποτα. Με δανεικά κι’ αγύριστα. Με χρέη, ελλείμματα και πολύ τσαμπουκά!
Τώρα ο Παπανδρέου, φαίνεται ότι γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και πατά επιτέλους το κουμπί. Κάτι έπρεπε να γίνει και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :