Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δείτε το βίντεο με τα ψέματα του Γιώργου, βάλτε μυαλό και μην επιτρέψετε με τίποτα να φτιαχτεί στο μέλλον ένα αντίστοιχο με τα ακόμη μεγαλύτερα ψέματα του Αντώνη!!!

Υπέροχο και το σημερινό βιντεάκι που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΝΔ του Σαμαρά με τα ψέματα Παπανδρέου πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009! Καλύτερο από πάσης πλευράς (ουσιαστικής και τεχνικής) από το αντίστοιχο που προβλήθηκε στη συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Μάλιστα -για του λόγου το αληθές- το παραθέτουμε παρακάτω, γιατί από αυτό το μπλογκ το πρώτο που καταδικάζουμε -απ’ όπου κι αν προέρχεται- είναι η συνειδητή πολιτική εξαπάτηση, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των διαφόρων λαϊκιστών και καιροσκόπων.
Τα ερωτήματα που αυθόρμητα αναφύονται από την προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο είναι: Γιατί ο κ. Αντώνης Σαμαράς παριστάνει σήμερα το... κακέκτυπο του προεκλογικού Γιωργάκη…; Γιατί επενδύει και εκείνος στα ίδια Μεγάλα Ψέματα, στις ίδιες Μεγάλες Απάτες με τις οποίες ο σημερινός Πρωθυπουργός υπέκλεψε την ψήφο του λαού πριν από ένα χρόνο; Γιατί, Αντώνη μου…; Μήπως νομίζεις ότι ο λαός είναι τόσο αφελής, τόσο κορόιδο πια, που να ξανακάνει το ίδιο μοιραίο λάθος; Να στηρίξει ελπίδες στις νεφελώδεις υποσχέσεις και τις «μαγικές» σου εξαγγελίες, με τις οποίες πασχίζεις απεγνωσμένα να γίνεις… Γιωργάκης στη θέση του Γιωργάκη;
Όχι, Αντώνη μου! Σ’ ευχαριστούμε, φυσικά, για το ωραίο βίντεο. Με την προβολή του στην πραγματικότητα έβαλες ταφόπλακα στη δική σου αδιέξοδη, δημαγωγική και εθνικά καταστροφική «αντιμνημονιακή» στρατηγική! Γιατί έπεισες το λαό πόσο ψεύτες και απατεώνες είστε όλοι εσείς που πριν καταλάβετε την εξουσία τού υπόσχεστε πως θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη Κρίση χωρίς θυσίες… Και μόλις αρπάξετε την ψήφο του, τότε διαπιστώνετε ότι τα ταμεία είναι… άδεια!...!
Φτάνει πια, Αντώνη μου! Πάρε το φίλο, συμφοιτητή και συγκάτοικό σου και πηγαίνετε από κει που μας ήρθατε, στρατολογημένοι για να ρημάξετε τον τόπο και να αφανίσετε κάθε αληθινή ελπίδα για διέξοδο από το σκοτεινό τούνελ της δικής σας παρακμής…

Δεν υπάρχουν σχόλια :