Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Άρχισαν να μετρούν και τα… χαμόγελα!...!

Το αρρωστημένο κονκλάβιο των μανιοκαταθλιπτικών αλχημιστών μυστικοπρακτόρων του Αρχηγαντώνη άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του… Βλέπουν τις βαριές ήττες των βασικών επιλογών του αρχηγού να έρχονται και βγάζουν προς τα έξω όλη τη μαυρίλα και την καταχνιά που βασιλεύει στις ταραγμένες ψυχές τους!
Τώρα παρακολουθούν… καρέ-καρέ τις εμφανίσεις της Ντόρας στην τηλεόραση, για να δουν τι… γκριμάτσες κάνει, αν χαμογελάει, εάν είναι σκεφτική… Για να διαδώσουν -μέσω των προθύμων παπαγάλων τους- ότι… «Η Ντόρα έχει χάσει την παλιά της αίγλη. Έχει εξαφανιστεί το μόνιμο χαμόγελο που είχε στα χείλη...», και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα.
Προφανώς, δεν αντιλαμβάνονται, ότι μόνο «μάγοι» και «τσαρλατάνοι» σαν τον πρόεδρο Αντώνη μπορούν να... μοιράζουν χαμόγελα χωρίς επίγνωση, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη μέγγενη της οικονομικής Κρίσης και ο λαός στενάζει και υποφέρει. Δεν έχουν κατανοήσει, ότι το να γελάς όταν δεν υπάρχει λόγος -όπως συχνά-πυκνά κάνει ο Σαμαράς- είναι αρκετά… ανησυχητικό.
Σε κάθε περίπτωση, για να τους… καθησυχάσουμε, πήραμε κι εμείς μερικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή «Ανατροπή» που η Ντόρα κάθε άλλο παρά «κουρασμένη και έντονα προβληματισμένη» δείχνει… Απλώς, ξέρει πότε πρέπει να γελάσει και πότε όχι. Εκεί στη νεοΡηγίλλης, ακόμη ψάχνουν τα βίντεο…;

Δεν υπάρχουν σχόλια :