Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Παπανδρέου είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός που εξελέγη ψευδόμενος!...!

Αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή της ανεξάρτητης βουλευτού, κ. Ντόρας Μπακογιάννη πριν από λίγο σε συνέντευξή της στον ΑΘΗΝΑ 984 και τους δημοσιογράφους, Ηλία Κανέλλη και Στέφανο Κασιμάτη, όταν -αναφερόμενη στο «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου- τόνισε με νόημα: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο τελευταίος Πρωθυπουργός που εξελέγη ψευδόμενος»… Με τη δήλωση αυτή η κ. Μπακογιάννη θέλησε να σηματοδοτήσει τη ριζική αλλαγή που η Κρίση επέφερε στη σκέψη των πολιτών και τη στάση τους απέναντι στις ψεύτικες υποσχέσεις, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε, ότι και ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, κάνει... ό,τι ακριβώς έκανε ο κ. Παπανδρέου επί Κυβερνήσεως Καραμανλή. Μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις και εξαγγέλλει «μαγικές» λύσεις στα προβλήματα του λαού και της οικονομίας, που όμως δεν υπάρχουν.
Τέλος, δήλωσε πανέτοιμη για την αναγγελία του νέου πολιτικού φορέα, μετά τις δημοτικές εκλογές, στον οποίο θα συμμετάσχουν κυρίως νέα πρόσωπα από τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας που μέχρι σήμερα ιδιωτεύουν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για την ανάπτυξη του παρακμιακού πολιτικού συστήματος που όλοι καταδικάζουν.

Σε λίγο στο περιοδικό ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Μπακογιάννη στον Αθήνα 984…

Δεν υπάρχουν σχόλια :