Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η... αειφόρος σχέση των Συγκατοίκων και ο ελεεινός εμπαιγμός του λαού

«Επίδειξη πολιτικού πολιτισμού, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους παραμένει ανοιχτός, πραγματοποίησαν χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μετά το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Γ. Παπανδρέου πλησίασε τον κ. Αντ. Σαμαρά και συνομίλησαν όρθιοι για κάποια λεπτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των βουλευτών και των υπουργών που νόμιζαν ότι οι σφοδρές μεταξύ τους αντιπαραθέσεις μετά τη ΔΕΘ έχουν διαταράξει και τις προσωπικές τους σχέσεις…» (ΒΗΜΑ, Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, σελ. 10).
Το «περιοδικό» φωνάζει ασταμάτητα, ότι οι «κόντρες» Παπανδρέου-Σαμαρά είναι στημένες, θέατρο κακόγουστο στις πλάτες του λαού και της χώρας. Οι συγκάτοικοι ποτέ δεν έχασαν ούτε το «δίαυλο επικοινωνίας» ούτε τις «προσωπικές τους σχέσεις»… Κοροϊδεύουν και τα κόμματά τους και τον κοσμάκη, παίζοντας επικίνδυνα παίγνια σε βάρος της χώρας και της οικονομίας.
Σε κάθε περίπτωση το καραγκιοζιλίκι των συμφοιτητών δεν είναι «πολιτικός πολιτισμός», αλλά... ακραία πολιτική αλητεία και εμπαιγμός. Όσο για τους βουλευτές και υπουργούς, εάν πραγματικά «εξεπλάγησαν», τότε η χώρα βρίσκεται σε πρωτόγνωρο κίνδυνο με τόσο… βλάκες αξιωματούχους και αντιπροσώπους!!!
Όπως το έχουμε γράψει μετά πάσης επιγνώσεως, πολύ πριν ο κ. Ψυχάρης του "ΒΗΜΑΤΟΣ" φέρει τις... κουκουβάγιες στην Αθήνα, το μεγαλύτερο δεκανίκι και εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ είναι ο Αντώνης Σαμαράς! Δεν χρειαζόταν το χθεσινό περιστατικό στη Βουλή για να το καταλάβουμε, κύριε Ψυχάρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια :