Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Νέα από την "Μάχη της Κρήτης"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Συνάντηση ουσίας είχε το πρωί ( Τρίτη 05-10-10) στη Λότζια, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νεκτάριος Σερμάκης με το δήμαρχο Ηράκλειου και πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Γιάννη Κουράκη.
Ο κ. Γιαννουλάκης ζήτησε και είχε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα που εκτελούνται στην πόλη αλλά και για ........

........ αυτά που προγραμματίζονται.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και στις προοπτικές του νέου διευρυμένου δήμου Ηράκλειου μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη» όπως επίσης και στις ενδεχόμενες αδυναμίες του νέου σχήματος.
Αναφορά έγινε και στις αρμοδιότητες του δημάρχου ως προέδρου του ΕΣΔΑΚ για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ο κ. Γιαννουλάκης δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός θα σταθεί στο πλάι του νέου αιρετού δημοτικού συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και όχι μόνο.
Νωρίτερα ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» παραβρέθηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε με την παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.
Αύριο - Τετάρτη 6 Νοεμβρίου- ο υποψήφιος περιφερειάρχης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης θα συναντηθούν στη 13.30 με τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου στα γραφεία του , προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι έμποροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :