Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μα ποιός γράφει αυτά τα περισπούδαστα άρθρα υπέρ του Ηγέτη Αντώνη στο «Έθνος»;

Πάρα πολλοί Έλληνες απορούν. Πώς είναι δυνατόν δήθεν αριστεροί και δήθεν αγωνιστές (λέμε δήθεν), όπως ο Μάκης, ο Θέμος, ο Λάκης και πολλοί δημοσιογράφοι, υποτίθεται υποστηρικτές του «εργάτη και του αγρότη» (χωρίς να έχουν ιδέα τι θα πει εργάτης και αγρότης) υποστηρίζουν με τόσο πάθος και περισπούδαστες υμνολογίες, τον Ηγέτη Αντώνη! Αρχηγό τον ανεβάζουν, Μεγάλο Ηγέτη τον κατεβάζουν. Μερικές φορές μάλιστα απλά αλλάζουν οι λέξεις ….
Λες και ένα συγκεκριμένο κέντρο κατευθύνει τη ροή αυτής της υμνολογίας ή εξασφαλίζει τη σιωπή δήθεν σάτυρων κωμικών ή αδέκαστων δημοσιογράφων, που «δεν τα παίρνουν» (δηλαδή δέχονται μόνο πολλά μηδενικά για να «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους!).
Ειδικά σε αυτό το «ΕΘΝΟΣ» λες και γράφει ο Λαζαρίδης ή κάποιος άλλος μυστικοσύμβουλος. Οι απορίες πάντως παραμένουν. Γιατί ο Μπόμπολας διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το στενό περιβάλλον Σαμαρά, ενώ το «ΕΘΝΟΣ» είναι μια δήθεν αριστερή εφημερίδα και ο Σαμαράς εκπροσωπεί, ό,τι πιο δεξιό έχει να παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία;
Μην μιλήσουμε για τον α(ρι)στέρα Λαζόπουλο! Αφήνει διαρκώς στο απυρόβλητο τον Αντώνη και επιτίθεται με ανήθικο και απαράδεκτο τρόπο, σε όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ηγέτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :