Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Σαμαράς προς Νταβατζήδες: "Εξαφανίστε" τη Ντόρα!!!

«Προβληματισμός υπάρχει στο επιτελείο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από την επιδείνωση των σχέσεων της Ντόρας Μπακογιάννη με τα ΜΜΕ. Ήδη από την εποχή της εσωκομματικής σύγκρουσης είχε καταρρεύσει ο μύθος ότι «η Ντόρα διαθέτει στρατό δημοσιογράφων και ισχυρά στηρίγματα από εκδότες και καναλάρχες», καθώς επικοινωνιακά η πρώην ΥΠΕΞ συνετρίβη από τον αντίπαλό της.
Ήδη διαπιστώνεται ότι η σχέση αυτή βαίνει περαιτέρω επιδεινούμενη, με αποτέλεσμα σοβαρές πολιτικές πρωτοβουλίες της κυρίας Μπακογιάννη, όπως η πρόσφατη επίσκεψη στη Γερμανία όπου συναντήθηκε με κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες, όπως ο αντικαγκελάριος Γκουίντο Βεστερβέλε, να «θάβονται» τηλεοπτικά ή να περνούν στα ψιλά των εφημερίδων…» (PRESS time, 19-06-10)

Σχόλιο "περιοδικού": Ηθικά και πολιτικά νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι και συνειδησιακά ήσυχοι όσοι στηρίξαμε τη Ντόρα κόντρα στους μηχανισμούς της διαπλοκής και των ανόμων παρασκηνιακών συμφερόντων. Έχει όμως σημασία να καταγράφονται όλα αυτά και από τρίτους, προς καταισχύνη όλων εκείνων που μιλούσαν συκοφαντικά και προκλητικά για τους «μηχανισμούς της Ντόρας» και για τον δήθεν «αδιάφθορο» Σαμαρά…
Ο κανακάρης της διαπλοκής απολαμβάνει πρωτόγνωρης... «ασυλίας» για όσα φαιδρά και ψυχωτικά πράττει και λέγει. Αν ήταν άλλος στη θέση του, θα τον είχαν «ξετινάξει». Όλοι θυμόμαστε τι τράβηξε ο καημένος ο Γιωργάκης, όταν έγινε αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ… Και το μόνο που τον έσωσε, ήταν ότι οι νταβατζήδες ήθελαν το ΠΑΣΟΚ, έστω και αν χτυπούσαν τον ίδιο.
Ακόμη και σήμερα, τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της διαπλοκής αφήνουν το Σαμαρά στο απυρόβλητο, με τρόπο που προξενεί εύλογα ερωτηματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σάτυρος Λαζόπουλος και το «τσαντίρι» του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :