Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο Μητσοτάκης είπε στο Μανώλη ό,τι θα ήθελε να του πει ο κάθε πληγωμένος Νεοδημοκράτης!

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, μετά τη δημοσίευση άρθρου του βουλευτή στην εφημερίδα Καθημερινή με τίτλο «Η ΝΔ και τα βαρίδια του συνδικαλισμού». Ο κ. Μητσοτάκης ρίχνει το γάντι στη ΝΔ, λέγοντας πως πρέπει να πει στους συνδικαλιστές να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, με αφορμή τη στάση που κράτησε η ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ για το θέμα των βαθμολογητών.
Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μανώλη προκάλεσαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις, ο οποίος τόνισε ότι οι συνδικαλιστές της ΝΔ είναι στο πλευρό του κόσμου και στο πλευρό των αιτημάτων τους.
Ο κ. Μητοστάκης ανταπάντησε στον κ. Μανώλη με την εξής ανακοίνωση:
«Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις ότι η στάση των δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν υπέρ της... συνέχισης της αποχής από την βαθμολόγηση των γραπτών, είναι επιζήμια και για την παράταξη και τον τόπο.
Προς τιμήν τους υπήρξαν και οι δυο συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, οι οποίοι ψήφισαν κατά. Εξακολουθώ, όμως να μην έχω λάβει συγκεκριμένη απάντηση από την ηγεσία της ΔΑΚΕ, εάν επικροτεί τέτοιου είδους εκβιαστικές συμπεριφορές.
Ως προς το ερώτημα 'Εσείς που ανήκετε;' που θέτει η ΔΑΚΕ στη χθεσινή της ανακοίνωση, απαντώ ότι ανήκω στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία έχω εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Αναφορές περί βολεμένων πολιτικών είναι τουλάχιστον προσβλητικές για τους πολίτες που με στήριξαν με τη ψήφο τους.
Τέλος, ως προς την πρόταση του κ. Μανώλη να περπατήσουμε μαζί στις φτωχογειτονιές της Β’ Αθηνών την αποδέχομαι με χαρά. Εξάλλου, τις περπάτησα και στις δύσκολες εκλογές του 2009, στις οποίες ο κ. Μανώλης επέλεξε να μη δώσει τη μάχη για τη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :