Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ο Γιωργάκης νομίζει ότι αντιγράφοντας τον Καραμανλή σώζει την παρτίδα

Το ΔΝΤ πέταξε την βόμβα του που ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως στο εσωτερικό. Είναι έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα. Όταν το ΔΝΤ λέει ότι θέλει να βοηθήσει μάλλον πρέπει να ανησυχούμε. Ειδικά όταν η αντιπολίτευση δηλώνει διατεθειμένη να συμπαρασταθεί στον «αγώνα» της κυβέρνησης.

Ο Γιωργάκης αφού παρέλαβε από τον Καραμανλή τον αντιγράφει κιόλας στα «συγνώμη» και αφήνει το χρόνο να κυλά αλλάζοντας ρότα κατά τη ροή των ευρωπαϊκών και διεθνών αντιδράσεων. Απροετοίμαστος και αυτός όπως ο προκάτοχός του.
Ο μεν Καραμανλής ξόδευε την ώρα του σε κονσόλες και μεγάλες οθόνες 51 ιντσών, ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ στην πρωθυπουργία σπαταλά την ώρα του σε κομψά, μοδάτα και πανάκριβα γκατζετάκια.
Και οι δυο πάντως ήταν αποκλεισμένοι στο Μαξίμου και έβγαιναν για να τραβήξουν τα κανάλια μερικές σκηνές σε νοσοκομεία, βόλτες και υπουργικά γραφεία.
Αδιαφορούν πάντως και οι δύο για την κατάσταση του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρής ελληνικής επιχείρησης. Λες και τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε άλλη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :