Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

«Πακέτο διάσωσης» από δικαιολογίες ετοιμάζουν στη Νέα Ρηγίλλης για την επερχόμενη ήττα στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Για εκδότες και μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα που σχεδιάζουν να εξοντώσουν τον αρχηγό της ΝΔ επειδή καταψήφισε τα μέτρα του ΔΝΤ έκανε χθες λόγο μέσα από το Κανάλι 1 του Πειραιά ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Τομέα της ΝΔ.
Προφανώς ο Γιάννης Μανώλης ξεχνά ή δε μπορεί να εξηγήσει τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με εκδότες μεγάλων εφημερίδων με επισκέψεις και στα γραφεία τους και προσπαθεί να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα για την αδύναμια τόσο του Σαμαρά όσο και της ΝΔ να εξηγήσει τη στάση που κράτησε στην ψήφιση των μέτρων, μια στάση που τους περιθωριοποιήσε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Επιπλέον, ο Μανώλης κάλεσε τη Ντόρα Μπακογιάννη να παραιτηθεί, «αν θέλει να κάνει άλλο κόμμα, αφού εκλέχθηκε με άλλη σημαία».
Σχόλιο "Περιοδικού":
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευνοούμενος των καναλιών αυτή τη στιγμή από τον Αντώνη Σαμαρά. Κανένας δεν κριτικάρει τις συνήθεις ανοησίες και τα ποιματάκια που αναφέρονται στα κείμενα του φοβικού και εθνοπροστάτη Λαζαρίδη. Θα λέγαμε ότι χτυπάνε αλύπητα τον Καραμανλή και μάλιστα αυτή η εκστρατεία λάσπης εκπορεύεται από το περιβάλλον του Ηγέτη Αντώνη! Ακόμη και ο Λαζόπουλος τον έχει αφήσει τελείως στο απυρόβλητο! Ούτε καν ασχολείται με τον Αντώνη. Ενώ φαίνεται ότι ο πόλεμος λάσπης που δέχεται η Ντόρα από συγκεκριμένα κέντρα παραπληροφόρησης εκπορεύεται κατευθείαν από τα λαζαριδομουρούτικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης. Είναι αστείο να βγάζουν στην πιάτσα τύπους σαν το Μανώλη και να παραπονιούνται για τον «πόλεμο» που δέχεται ο Αρχηγός! Είναι και φαίνονται γραφικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :