Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Εκτίθεται ο κ. Παπακωνσταντίνου και εκθέτει τη χώρα



Με αυτά που λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίθεται και εκθέτει και τη χώρα! Αναμένει το πόρισμα της «Ανεξάρτητης Επιτροπής» που ο ίδιος έχει διορίσει και αποτελείται αποκλειστικά από στελέχη που πρόσκεινται στο Πασόκ. Δήθεν εκπροσώπους ανεξάρτητων φορέων όπως ΣΕΒ, ΙΟΒΕ, Τράπεζα Ελλάδος, όπου κυριαρχούν συνδικαλιστές και φιλαράκια της κυβέρνησης. Επιμένει όμως ότι περιμένει τα «ανεξάρτητα» πορίσματα. Από αυτούς που μας βουλιάζουν οικονομικά και μας ρεζιλεύουν διεθνώς με τα σκαμπανεβάσματα του ελλείμματος.
Με το κόλπο της «αναγκαστικής» επιτήρησης περνούν στον ελληνικό λαό μέτρα που κανένας δεν φαντάζεται. Και θα βγαίνει περίλυπος ο υπουργός και θα λέει ότι ο Αλμούνια τον πιέζει ….. Ο Αλμούνια ζητά μειώσεις μισθών, ο Αλμούνια θέλει να κοπούν συντάξεις, ο Αλμούνια θέλει να ανεβούν τα όρια ηλικίας των συντάξεων …. Τα γαπικά κανάλια θα υποστηρίζουν την κυβέρνηση με το επιχείρημα ότι φταίνε οι προηγούμενοι και δεν μπορεί να κάμει τίποτα παραπάνω ο ΓΑΠας!
Σάμπως το έλλειμμα εμφανίστηκε το 2004. Άραγε οι Επιτροπές τους θα ερευνήσουν τι έγινε πιο πίσω;
Τελικά όταν βλέπεις κάποιον να λέει ότι παραπλανήθηκε …. αυτός ο ίδιος παραπλανά εσκεμμένα και σκόπιμα. Το λυπηρό είναι ότι «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται» όπως γράφεται σε πάρα πολλά blogs
ομάδα magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια :